reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

bo mi wystarczy ze rośnie ze wymiary są odpowiednie do wieku ciąży ze łożysko jest ok. i orientacyjna waga która i tak może wyjść plus minus. zresztą ja mam cc więc to dla mnie mniej istotne bo nawet jakby ważył mały 6kg to go wyjma po prostu.
a przy sn 6kg dziecka bo nie zna się wagi nawet orientacyjne może być ciężko. .. nie mówiąc o komplikacjach.

ok spadam pod prysznic... mam wrażenie ze lepie się od kurzu. ..

ale zamontowalam pałąk rozporowy nad wanną bo kupiliśmy ostatnio i kotare prysznicową :D wiec możemy brać prysznice nie zalewając łazienki :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aj dopiero przed chwilą wróciłam do domku tak że mogłam usiąść ;/ jestem padnięta, ale dzień zaliczam do udanych ;)
Dzisiaj miałam przymiarkę sukienki i już rękawy zmieniłam ;p

India w przyszłym roku już z Jasiem pewnie przyjedziemy do Warszawy może na lato ;)

Czarnuszka ja też na pierwszym teście widzę cień;)

Anna25 nie denerwuj się Kochana ;* ja dzisiaj na mojego tak darłam morde, ze pewnie pół wieżowca mnie słyszało a 3 minuty później oboje ataku śmiechu dostaliśmy ;)

Wiki też nie lubię wścibskich ludzi ;/ teraz wszyscy moja mamę o mnie pytają i o ślub i z ogóle, ale mam już wywalone na to ;)

OlaMagda w takim razie trzymam kciuki żeby się na weekend zaczęło i żeby Milenka już wyszła z brzuszka ;)

Miłego wieczorku a w sumie to już nocy ;*

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Co Ty duża jest :p
A i pokażę Wam mój dzisiejszy kolor ;) jeszcze trochę i będzie blond :p

Czarnuszka pamiętaj o teście!

Załączniki

• IMG_20160902_143947608.jpg
    IMG_20160902_143947608.jpg
    242,4 KB · Wyświetleń: 54
Zyciowa jaka pileczka!! Super :)

Czarnuszka na pierwszym widzeń cień :) wiec test do poprawki :)

Ja ogólnie znow czuje sie do d... :( kilka dni po skończeniu antybiotyku na zatoki znow wrócił katar i trzyma juz dobry tydzień z przerwami po jednym dniu. Wczoraj bylo ok, a dzis po prostu jakby mi ktos wode z nosa wylewal i jeszcze do tego boli mnie gardło. Jestem juz po mleku z miodem i czosnkiem. Ehh normalnie ta ciąża pod względem przeziebien i infekcji jest jakas hardcorowa :/ cieszę się ze z Amelka wszystko ok ale juz mam dość obtartego nosa od wycierania i ogólnie dupnego samopoczucia! Zamiast cieszyć się ładną pogoda to marze żeby byl wieczór i żebym mogla się położyć...

Sorki za żale...

Jeszcze Wam napisze jaka różnica jest w cenie badan w laboratorium Diagnostyka które jest u mnie w miescie i u mojej siostry w przychodni gdzie pracuje. Mam teraz do zrobienia mocz, morfologię, vdrl, hiv, hcv i jeszcze cos i u mnie z rabatem 5% 142,50 a u mojej siostry bez żadnego rabatu 94zl! Oplaca mi sie jechac do niej te 15km i wrócić i jeszcze będzie taniej

KasiaMarysia- no chyba masz racje seksik dzisiaj zeby leniwa moja córa sie ruszyła , choć nie chce mi sie i nie mam ochoty , jeszcze napięcie jest u mnie , to remonty , to upał skwar to mecze sie w nocy nie śpię moj sie przez to budzi nadęty chodzi mowi ze pójdzie spac do małego do pokoju bo sie nie da ze mną to mu powiedziałam to idz gdzie chcesz co to moja wina , no i kłótnia gotowa ...aaaa szkoda gadac ....
KulCia - jaka chusta ? Do karmienia ???

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

bo mi wystarczy ze rośnie ze wymiary są odpowiednie do wieku ciąży ze łożysko jest ok. i orientacyjna waga która i tak może wyjść plus minus. zresztą ja mam cc więc to dla mnie mniej istotne bo nawet jakby ważył mały 6kg to go wyjma po prostu.
a przy sn 6kg dziecka bo nie zna się wagi nawet orientacyjne może być ciężko. .. nie mówiąc o komplikacjach.

ok spadam pod prysznic... mam wrażenie ze lepie się od kurzu. ..

ale zamontowalam pałąk rozporowy nad wanną bo kupiliśmy ostatnio i kotare prysznicową :D wiec możemy brać prysznice nie zalewając łazienki :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie wyobrazam sobie kapieli w wannie. Niestety u mojej mamy jest i polozyc sie w niej to u mnie graniczy z cudem:/
Prysznic najlepszy.

Wiki piekny kolor, jaki to?

Ola tylko sie nie denerwuj, wiesz to facet a Nam juz buzuja hormony

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Masakra tak mnie boli gardło, czuje ze mam tam taki obrzęk ze śliny przekonać nie mogę :( co chwile się budzę. Nie wyobrażam sobie jak ma mi to przejść domowymi sposobami ale nie wyobrażam sobie tez kolejnego antybiotyku :(

Może znacie jakis skuteczny domowy sposób na gardło?? Czyt o plukaniu woda utleniona ale musze kupic. Będę pila mleko z miodem. Psikam tantum verde i nie wiem co jeszcze mam robic :( :(

reklama
Co do wanny to u mnie w domu byla i dopóki rodzice nie zamontowali tez prysznica to się wiadomo w niej kąpaliśmy. Ale potem to jedynie moja mama raz na jakis czas sie lubila położyć. Teraz się chyba w ogóle w niej nie kapia. Śluzy to kapania psów ;)
A my mamy prysznic u siebie. Jak sie wybudujemy to będzie to i to, to może wtedy skorzystam z wanny.

Do góry