reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Nie nic nie mówią właśnie. Ja bym zrobiła aferę to by wyspiewali wszystko.
Viola Twój pierwszy synio się duży urodził to może dobry by był ten kombinezon[emoji14]
A tu macie dzisiejszego hrabiego Ignotusa
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Viola Twój pierwszy synio się duży urodził to może dobry by był ten kombinezon[emoji14]
A tu macie dzisiejszego hrabiego Ignotusa
Załączniki
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ale jest do Ciebie podobny[emoji131][emoji182][emoji180][emoji175][emoji178][emoji177][emoji738]Nie nic nie mówią właśnie. Ja bym zrobiła aferę to by wyspiewali wszystko.
A tu macie dzisiejszego hrabiego Ignotusa Zobacz załącznik 770345
Mamakulka
No podobno tak
To fotka z rana , podobno tak samo się marszcze jak się nie wyspie. Hehe
Dopiero widzę Twoje zdjęcia tak przy okazji. Sukienki nie widzialam do tej pory bo mi się nie wyświetla. Co do testów to nie wiem kiedy powinien wyjść na bank. Chyba nie ma reguły bo Życiowej w pierwszej ciszy długo nie wychodziły pozytywne a Mania juz całkiem spora siedziała w brzuchu[emoji14]
To fotka z rana , podobno tak samo się marszcze jak się nie wyspie. Hehe
Dopiero widzę Twoje zdjęcia tak przy okazji. Sukienki nie widzialam do tej pory bo mi się nie wyświetla. Co do testów to nie wiem kiedy powinien wyjść na bank. Chyba nie ma reguły bo Życiowej w pierwszej ciszy długo nie wychodziły pozytywne a Mania juz całkiem spora siedziała w brzuchu[emoji14]
Życiowa
z wątku pazdziernikowego jedna z dziewczyn jutro albo pojutrze urodzi
nosi bliźniaki dwie dziewczynki i lekarze podjęli taką decyzję bo zwiększa się bardzo różnica między nimi i jedna ma bardzo mało wód w swoim worku.
trzymajcie za nie kciuki żeby dziewczynki były zdrowe
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
nosi bliźniaki dwie dziewczynki i lekarze podjęli taką decyzję bo zwiększa się bardzo różnica między nimi i jedna ma bardzo mało wód w swoim worku.
trzymajcie za nie kciuki żeby dziewczynki były zdrowe
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
viola150
Kulka ale Igi ma minkę fajowską
Hehe co do kombinezonu to nie no liczę ze córcia będzie mniejsza ciut
Zyciowa ooo to kciukasy za bliźniaczki
U mojego męża kolegi teraz w piątek urodziły sie bliźniaczki. Termin miała na 15.09 wiec i tak długo donosila. Miała cc bo jedna byla ulozona pośladkowo - Lenka i Wanesska
Hehe co do kombinezonu to nie no liczę ze córcia będzie mniejsza ciut
Zyciowa ooo to kciukasy za bliźniaczki
U mojego męża kolegi teraz w piątek urodziły sie bliźniaczki. Termin miała na 15.09 wiec i tak długo donosila. Miała cc bo jedna byla ulozona pośladkowo - Lenka i Wanesska
India9
Marysiu, jeszcze się nie spakowałam. Spakuję się ok 20.09, może zdążę :-)-India a masz już naszykowaną torbę ?
-Życiowa łożeczko pierwsza klasa + organizer
- Kulcia smacznego
37 to już donoszona ciąża, może dziecko małe tak jak u mnie i dlatego wolą poczekać z akcją porodową ?
-Nadziejka gdzie zaginęłaś w akcji ?
India9
To zależy do jakiego wnętrza, u mnie by nie pasowałoLaski podoba Wam się takie cuś?? Link do: 1 pc Kwiat Pokrywa Przełącznik Naklejki Ścienne Artystyczne Światło Decor Kalkomanie Art Mural w 45x50cm 3D Popular Spiderman Cartoon Movie Wall Stickers for Kids Rooms Home DecorUSD 2.49/piece25*32cm Removable PVC Wa od Naklejki ścienne na Aliexpress.com | Grupa Alibaba
reklama
India9
Czekam jeszcze na smoczek, osłonki na pasy, wanienkę, szczotki do mycia butelek, czapeczkę, paklanki i laktator :-)Zycioa super łóżeczko i ten organizer ja tez miałam falbanke maskującą pod materaz bo bylo mi widac wszystko co miałam w szufladzie. I teraz tez ja zaloze pościel musze zakupić i ochraniacz na szczebelki.
India noo jakie zakupy, to Ty juz z przygotowaniami jesteś prawie na top top co tam jeszcze oprócz gemini zamawialas??
Ja dzis przechodziłam obok lumpka i tak mi sie przez drzwi ladniutki kombinezon rzucił w oczy polarkowy. Bo w sumie na listopad nie będę potrzebowała jeszcze typowo zimowego tylko jakis lżejszy chyba nie?? No ale ten dzis w lumpku niestety byla na 6-9m-cy a żeby byl chociaż 3-6 to bym brala