reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Nie nic nie mówią właśnie. Ja bym zrobiła aferę to by wyspiewali wszystko.

Viola Twój pierwszy synio się duży urodził to może dobry by był ten kombinezon[emoji14]

A tu macie dzisiejszego hrabiego Ignotusa;)
1472551714063.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472551714063.jpg
    1472551714063.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 157
Nie nic nie mówią właśnie. Ja bym zrobiła aferę to by wyspiewali wszystko.

Viola Twój pierwszy synio się duży urodził to może dobry by był ten kombinezon[emoji14]

A tu macie dzisiejszego hrabiego Ignotusa;) Zobacz załącznik 770345

Ale jest do Ciebie podobny[emoji131][emoji182][emoji180][emoji175][emoji178][emoji177][emoji738]

No podobno tak :)

To fotka z rana , podobno tak samo się marszcze jak się nie wyspie. Hehe

Dopiero widzę Twoje zdjęcia tak przy okazji. Sukienki nie widzialam do tej pory bo mi się nie wyświetla. Co do testów to nie wiem kiedy powinien wyjść na bank. Chyba nie ma reguły bo Życiowej w pierwszej ciszy długo nie wychodziły pozytywne a Mania juz całkiem spora siedziała w brzuchu[emoji14]

z wątku pazdziernikowego jedna z dziewczyn jutro albo pojutrze urodzi :)
nosi bliźniaki :) dwie dziewczynki i lekarze podjęli taką decyzję bo zwiększa się bardzo różnica między nimi i jedna ma bardzo mało wód w swoim worku.
trzymajcie za nie kciuki żeby dziewczynki były zdrowe :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka ale Igi ma minkę fajowską :)
Hehe co do kombinezonu to nie no liczę ze córcia będzie mniejsza ciut ;)

Zyciowa ooo to kciukasy za bliźniaczki :) :)
U mojego męża kolegi teraz w piątek urodziły sie bliźniaczki. Termin miała na 15.09 wiec i tak długo donosila. Miała cc bo jedna byla ulozona pośladkowo - Lenka i Wanesska :)

-India a masz już naszykowaną torbę ?

-Życiowa łożeczko pierwsza klasa:) + organizer :)

- Kulcia smacznego :)
37 to już donoszona ciąża, może dziecko małe tak jak u mnie i dlatego wolą poczekać z akcją porodową ?

-Nadziejka gdzie zaginęłaś w akcji ?
Marysiu, jeszcze się nie spakowałam. Spakuję się ok 20.09, może zdążę :-)

reklama
Zycioa super łóżeczko :) i ten organizer :) ja tez miałam falbanke maskującą pod materaz bo bylo mi widac wszystko co miałam w szufladzie. I teraz tez ja zaloze :) pościel musze zakupić i ochraniacz na szczebelki.

India noo jakie zakupy, to Ty juz z przygotowaniami jesteś prawie na top top :) co tam jeszcze oprócz gemini zamawialas?? ;)

Ja dzis przechodziłam obok lumpka i tak mi sie przez drzwi ladniutki kombinezon rzucił w oczy polarkowy. Bo w sumie na listopad nie będę potrzebowała jeszcze typowo zimowego tylko jakis lżejszy chyba nie?? No ale ten dzis w lumpku niestety byla na 6-9m-cy a żeby byl chociaż 3-6 to bym brala :)
Czekam jeszcze na smoczek, osłonki na pasy, wanienkę, szczotki do mycia butelek, czapeczkę, paklanki i laktator :-)

Do góry