reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Zyciowa - super łóżeczko
India- tez tak mam boli jajnik pachwiny wstać sie nie da , i biodra tez od niedawna , a obrączka juz zdjęta od 36tc :-)
KulCia- ale robisz smaki na pierogi !!!
Marysia- czarne motylki ;-)
Ty juz przygotowana taka :-) to ja dopiero wczoraj wszystko na ostatni guzik , książeczkę rodzinna bym zapomniała ... I tyle i czekam nic nowego , Milena ma jeszcze 5 dni :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Kasia Marysia ja nie lubię takich ozdobnikow... wiec jestem na nie :)
ale to kwestia gustu.

a na allie to ja bym dużo rzeczy zamówiła. .. ale się powstrzymuje bo jak już pójdzie jedno zamówienie to przepadne[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Motylki czarne Kasia :)

Ola no to czekamy :)

No jak ona ma cc mieć to wiesz. A dziecko ma 2700 wiec luźno może rodzić takiego szkraba. Dodatkowo ona ma poważna wadę serca wiec powinni o niej też myśleć.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1472551064101.jpg
1472551069066.jpg
to czulosc 10 , okresu nie ma nadal. Poczekam ze dwa dni I zrobie kolejny

Załączniki

• 1472551064101.jpg
    1472551064101.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 129
  • 1472551069066.jpg
    1472551069066.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 132
Zycioa super łóżeczko :) i ten organizer :) ja tez miałam falbanke maskującą pod materaz bo bylo mi widac wszystko co miałam w szufladzie. I teraz tez ja zaloze :) pościel musze zakupić i ochraniacz na szczebelki.

India noo jakie zakupy, to Ty juz z przygotowaniami jesteś prawie na top top :) co tam jeszcze oprócz gemini zamawialas?? ;)

Ja dzis przechodziłam obok lumpka i tak mi sie przez drzwi ladniutki kombinezon rzucił w oczy polarkowy. Bo w sumie na listopad nie będę potrzebowała jeszcze typowo zimowego tylko jakis lżejszy chyba nie?? No ale ten dzis w lumpku niestety byla na 6-9m-cy a żeby byl chociaż 3-6 to bym brala :)

reklama
Kulka a cos mówią lekarze twojej koleżance czemu czekają z cc?? Może mają jakieś powody??

AniaaH!!! A ty bylas na wizycie u tej gin?? Miałaś mieć jakos pod koniec sierpnia tak??

Do góry