reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć dziewczynki :-)
KulCia - nieprzejmoj sie łudzimi nie warto , żyj swoim życiem :-) [emoji8][emoji8]
Życiowa- najlepszego kochana duzo zdrowia i miłości [emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259][emoji259]
Violka - jak tam twoje zapalenie ? Mam nadzieje ze leczysz ten pęcherz bo to naprawde nie dobre w ciazy !
KasiaMarysia -śliczny brzusio [emoji1360][emoji259][emoji179]a co do terminu to ważniejszy termin z usg naprawde , u mnie termin z OM był 2 dni temu 27/08, a z usg jest 5/09[emoji4][emoji4][emoji4][emoji166][emoji166][emoji166][emoji39][emoji254][emoji254]
Moj maż dziś do pracy , wlasnie bierze prysznic zły taki bo Milena sie nie urodziła to musi wracać hahahah [emoji38][emoji38][emoji38] cały wieczor mi wczoraj : rodzisz ? Masz skurcze ? To pochodź czy cos zrob , chodź idziemy na spacer ? Moze sex ??hahahahahah
A ja na nic nie mam ochoty , budzę sie w nocy bo mnie tak biodra bolą ze masakra !!
I takie , w czwartek rozpoczęcie roku , muszę dziś z małym jechać do fryzjera ....

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Ostatnia edycja:
reklama
Dla nas 19, dla lekarzy 18 :-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10
Dokladnie tak[emoji1]

Uuu dalabym wszystko żeby mój mi tez musial odmawiać a u nas to w sumie na odwrót bo jakiś specjalnych chęci nie mam... :
u mnie tak samo [emoji21]
Zyciowa najlepszego [emoji322]
Witam sie po urlopiku [emoji6]

8599e6ydh9ss8jgy.png

nie mam coli :( nie mam.fastfooda nawet ciasta nie mam... ani pizzy... nikt nie pomyślał że miałabym ochotę dziś nie gotować. .. choć od dwóch dni gadam ze zjadła bym kebaba albo hamburgera. .. no i właśnie takie to wszystko do tyłka było.
ale teraz mam już wywalone bo idę spać zaraz o![emoji14]

34tc ♡Tymon♡ +12kg
Kochana!!! Zapraszam Cie na hamburgera zrobionego przeze mnie wczoraj, zdrowiutki z wolowinki sama robilam. Mam ich 6 [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

witam się teraz po ludzku ;) znad kawy.
w sumie to obudził mnie mały tak szalał ze szok...
ja oczywiście mam po tych osadach schize i boję się pootwierac okna będę się kisic przy zamkniętych. .. trudno.

rano było tak fajnie chłodno a teraz już temp rośnie. .. chyba pierwszy raz czekam na jesień i ochłodzenie z utęsknieniem[emoji14]
Czarnuszka miło z twojej strony :*

pojutrze idę z Marysia w ogóle pierwszy raz do dentysty... a po południu wizyta...

mają dziś tez dzwonić w związku z wymianą drzwi wejściowych. zdecydowaliśmy się na te droższe z firmy nie marketowe...
no i wybrałam piękną szafę do przedpokoju. .. akurat jest w promocji za 530zl. biała z lustrem... musze popatrzyc jeszcze na allegro czy gdzieś jej nie ma :)

34tc ♡Tymon♡ +12kg

Ja masakrycznie spalam. Od 2 do ponad 3 jacys faceci siedzieli pod blokiem na lawce i nie moglam spac. W koncu zamknelam balkon, a w nocy bylo ze 20 st. Skonczylo sie tak, ze i tak poszlam spac jak poszli i moglam otworzyc balkon :-/

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

India no właśnie nie wiem... my na 4 piętrze mieszkamy i mamy jedną sosne tylko od tej strony bo one wlatuja od strony ulicy a nie działek z tyłu bloku... dziwne trochę. ..ale ogólnie to zdążyło się ze trzy razy ze wlecial do kuchni...

34tc ♡Tymon♡ +12kg

reklama
Hej. My wstalismy juz przed 6 bo malego ugryzl komar w brzuszek i sie rozplakal...
Zyciowa przyklej moskitiery w okna[emoji5] ja mialam na jednym oknie dachowym ale sie odklejala caly czas i dzis wkoncu dalam nowy rzep i nowa siatke i na drugie tez odrazu przykleilam. Wczoraj wieczorem byla u nas plaga komarow na dworze az gesto!
Moze dzis bedzie troszke chlodnie, w nocy troche grzmialo i popadalo. Na dworze juz 22 stopnie w cieniu....

Do góry