reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej Dziewczyny :)

Jestem nowa na forum, ale o dziecko staram się już dosyć długo (13 miesięcy). Na początku problemem była zbyt wysoka prolaktyna.. potem okazało się że moja owulacja jest jakaś "upośledzona" i jajeczka zamiast ładnie rosnąć i pękać - wchłaniały się albo zatrzymywały na 11mm.. Już nie mam siły.. Partner ma wyniki bardzo dobre. To mój 4 cykl stymulowany CLO. Niestety bez rezultatu, od następnego cyklu mam podwoić dawkę bo nadal jajeczka rosną słabo (w 12 dc 14 mm). W ciągu zeszłego tygodnia dowiedziałam się o 3 ciążach w naszym bliskim otoczeniu i jestem załamana. Mam wrażenie że innym kobietom zajście w ciąże przychodzi tak łatwo, a tylko ja jestem jakaś wybrakowana.. Nie wiem już co mam ze sobą zrobić, żeby przestać zastanawiać się dlaczego innym wychodzi a mi nie ? Poradźcie coś bo zwariuję ..
Witaj kochana. Ja mam dokładnie takie same problemy. Ale mną jeszcze nikt się nie zajął zeby mi pomóc zajść. Kazdy lekarz ma mnie w dupie. Dopiero idę 18 sierpnia na wizyte to poprosze moja gin zeby cos działała. Milo nam ze z Nami jestes[emoji8] trZymam kciuki za Ciebie

reklama
Sandra ja w kowarach jestem ale do 9 rano jakoś do obchodu kochana ale dziękuję ;)

Kurcze ja też mam takie rozstępy ze szok. Ale cóż zrobić ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Zapomnialam ze Ty Kowary. Ja kolo szpitala w Jg mieszkam. Myslalam ze Cie ugoszcze jakims ciachem albo pierogami heheh.

No mój ojciec tez zapomniał i wczoraj już leciał do jeleniogorksiego hehe

Leżę sobie właśnie pod ktg podpięta, położne zawsze się męczą z moim Igim bo on ciągle tak wierzga, że zrzuca to ktg i muszą trzymać [emoji23]

Sandra Ty się nie martw , porobisz badania, wszystko się ureguluje i będzie Nadia jak ta lala dosłownie i w przenośni.

reklama
Czuje się dobrze, trochę się boję ale mąż mnie pociesza i rodzina tez :) docierać nie dociera haha mój mąż się bardzo cieszy , że to już ale stresuje go moment samego krojenia...

Do góry