reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India- dasz radę ja wczoraj w ikei i inny sklepach 7km ( wiem bo mam aplikacje ) lol
I przyjedź do mnie jak lubisz góry , do alp do teściow mam 70km do morza śródziemnego 50km , takze na wszystkie gusta [emoji1]
Anna- bidula z tą zgagą ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC

reklama
Nuska mam dostać od koleżanki biała sukienkę. Ja cywilny tylko wiec biała krótka, mojemu J się nie podobają długie na mnie bo i ja jestem długa to by mnie jeszcze wydluzyla. A tak sie złożyło że tamtą jej sukienusia to taką balowa z tiulem i ba dodatek XS to dla mnie jak znalazł. Jak tylko ja dostanę to będę zrobię Wam fote. A Ty już masz coś na Oku?? My musimy jak najtańszych kosztem bo za wszystko sami płacimy

Ja stoję w tym przeklętym laboratorium. Ale przyszłam o 8-20 wzięłam psa bo miesZkam niedaleko. Wzięłam sobie numerek i poszłam odstawić psa. Wracam a tu już 20 osoba w lab. A ja 29. Ale juz 5 osób tylko przede mną. Więc szybko minie

Byłam ostatnio w piwnicy i wgl znalazłam bluzkę która nosiłam przed operacja. Rozmiar 50 a teraz noszę 34/36
1469432021701.jpg
1469432094329.jpg

Załączniki

• 1469432021701.jpg
    1469432021701.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 252
  • 1469432094329.jpg
    1469432094329.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 257
Cześć. ja siedzę z małą na placu zabaw bo byłyśmy w sklepie.

Kasia Marysia jak tak będzie lepiej dla ciebie to jasne ze się wyłącz. .. poukladaj wszystko sobie w głowie. .. nie jest ci na pewno łatwo ale spokojnie sobie poradzisz. trzeba tylko wziąć się w garść i zacząć działać wg swojego planu.
powodzenia :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry