reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
Nuska - gratuluje [emoji183][emoji141]
India- wysyłam ci słonko [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
KasiaMarysia- kartonów za duzo dziś nie zrobiłam bo pojechaliśmy do marsyli do ikea potem pospacerować po porcie , i do restauracji .. Nogi mi wchodzą do dupy [emoji27][emoji27]
Olcia- śliczny brzusio [emoji1360][emoji4][emoji259]
Ja wróciłam do domu wlasnie , wezmę Prysznic , pokłóciłam sie z moim w ikei No i nuda [emoji38][emoji38][emoji38][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️34TC
India- wysyłam ci słonko [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️
KasiaMarysia- kartonów za duzo dziś nie zrobiłam bo pojechaliśmy do marsyli do ikea potem pospacerować po porcie , i do restauracji .. Nogi mi wchodzą do dupy [emoji27][emoji27]
Olcia- śliczny brzusio [emoji1360][emoji4][emoji259]
Ja wróciłam do domu wlasnie , wezmę Prysznic , pokłóciłam sie z moim w ikei No i nuda [emoji38][emoji38][emoji38][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]
viola150
Nadziejka hmm myślę tak jak India ze na tyle pozytywnych dwa negatywne to nie jest źle bo w sumie wszędzie mogą byc pomylki i reklamacje. Ja zamawiam czasem jak jest kilka negatywów i Full pozytywów ale przyznaje ze wtedy mam stracha czy akurat na mnie znow nie trafi wadliwy towar... Na szczęście nigdy mi sie to nie zdarzyło ale jak masz byc spokojniejsza to rzeczywiście lepiej poszukaj innej oferty. Jak nic nie bedzie to wtedy tu zamówisz
OlaMagda09
Violcia- ale zazdroszczę bo to nie to samo , owszem mam blisko do morza :-) ale teraźniz koniec ciazy to nigdzie nie pojadę , i tez chciałabym byc w Polsce:-( , zawsze jestem cały sierpień w Polsce to teraz dupa w tym roku [emoji20][emoji20][emoji20]ale za rok cały sierpien z milcią w Polsce [emoji173]️
Duży masz brzusio jak ja :-)
Ja wlasnie sie obudziłam , musiałam wstać bo znow ręki nie czuje [emoji34][emoji34][emoji34]
Dziś muszę dalej pakować , po kartony pojechać itd .. Nic ciekawego , jak Podjade do nowego domu to wam zdjecia porobie , tyle ze nie jest jeszcze ładnie pod domem syf bo ostatnio tak ktoś mieszkał 2 lata temu ...
Duży masz brzusio jak ja :-)
Ja wlasnie sie obudziłam , musiałam wstać bo znow ręki nie czuje [emoji34][emoji34][emoji34]
Dziś muszę dalej pakować , po kartony pojechać itd .. Nic ciekawego , jak Podjade do nowego domu to wam zdjecia porobie , tyle ze nie jest jeszcze ładnie pod domem syf bo ostatnio tak ktoś mieszkał 2 lata temu ...
India9
A ja Tobie wyjazdu w gory zazdroszcze :-) ja wole gory, ale dzieci musza podrosnac ;-) gdzie jedziecie?Cześć dziewczynki.
Nuska gratulacje.
Super brzuszki macie wszystkie.
Ja zaczęłam urlop. Jutro jedziemy z M w góry na kilka dni. Zazdroszczę India bo kocham morze. Poza tym bez zmian. Nie piszę bo w sumie nie mam o czym.
Adrianka [emoji307] 29 tc
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
OlaMagda ja tez poklocilam sie ze swoim, jak on mnie czasem wkur,...
do tego wrocila mi masakryczna zgaga i nie mam sily nic przelknac :-(
wogole ostatnio chyba mi hormony szaleja bo mam jakiegos dola ;-/
Viola brzuszek mega!!!
Olcia Twoj tez juz calkiem widoczny, no ale to juz polowa za Toba ;-)
Nuska gratulacje :-)
do tego wrocila mi masakryczna zgaga i nie mam sily nic przelknac :-(
wogole ostatnio chyba mi hormony szaleja bo mam jakiegos dola ;-/
Viola brzuszek mega!!!
Olcia Twoj tez juz calkiem widoczny, no ale to juz polowa za Toba ;-)
Nuska gratulacje :-)