reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Witam z rana. Spalismy az do 8,.tzn od 6 to juz bardziej przysypianie, ale i tak jest sukces :-)
Jutro wstaje o 6, bo jade do poradni cukrzycowej i jak wroce zaczne pakowanie na wyjazd.
Jakie macie plany na dzisiaj?
Ja chyba poprasuje troche co by M. odciazyc...

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Witam ja tez z rana[emoji16] już nie takie rano z resztą. Do lekarza ide w czwartek na 16:45
Do innego bo do mojej pod koniec sierpnia. Plamien już koniec, jutro powinna być @ a kuje mnie brzuch jak przy owu. Ciekawe czy dostane, pewnie nie. A któraś z Was testuje??? Czy każda już odpuściła???

Hejka
Olka no fakt trochę daleko ;)
Ja dziś mam smutną uroczystość - na 13 idę na pogrzeb do mojego wuja. po za tym zadnych planów, pogoda nie ciekawa, pochmurno.
India ja narazie muszę zrobić listę co zabrać co by czegoś nie zapomnieć :D zazwyczaj jest baardzo długa ta lista :p

Zwlaszcza przy dzieciach :-) ja juz mam zrobiona i jak cos mi sie przypomni to bede dopisywala/dopakowywala :-) juz sie nie moge doczekac soboty.

Mamakulka, czy Tobie lub kolezankom o ktorych pisalas, ze mialy plamienia, powtorzyly sie one?
bo mi niestety tak :-( wczoraj, troche mocniejsze niz te pierwsze, bez skrzepow, skurczy itd.Mam zwiekszona luteine i bezwzgledne lezenie

8599e6ydh9ss8jgy.png

Viola, ubierz sie cieplo, zeby Cie nie przewialo.
Pogrzeby sa bardzo smutne, ale z czego tu sie cieszyc :-(

Ja miałam dwa razy plamienie podczas krwiaka. Ale w odstępie 4 dni od siebie później cisza. Koleżanka miała normalnie krwawienie kilka razy takie porządne. A teraz 29 tydzień. Spokojnie. Lez sobie, pewnie krwiak się opróżnia :)

Viola no przykre ; (

Sandra a może to plamienie to jest Twoja skąpa miesiaczka ? Bo najpierw masz plamienie a później długi czas spóźnia Ci się okres... może tak Ci się porobiło , że taka skąpa?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też już sie nie mogę doczekać wyjazdu tylko obawiam sie o pogodę, żeby chociaż nie padało bo co tu z dzieciakami wtedy robić...
ehh no masz rację India - z czego sie cieszyć :( wiem wiem, biorę dwa długie rękawy na cmentarz bo na słonce sie nie zapowiada

Hej ja dopiero wstałam sobie:)
Kulka A te krwiaki czego się robily?
Ania to lez i nie przemeczaj się.

Viola spoko loko właśnie ma byc najlepsza pogoda koniec lipca pocz sierpnia juz chyba id jutra nawet ma być ciepło:)
I [*]
Czarnuszka idz niech Cię porządnie wylecza bo ja bym osiwiala dawno..

reklama
Witam z rana. Spalismy az do 8,.tzn od 6 to juz bardziej przysypianie, ale i tak jest sukces :-)
Jutro wstaje o 6, bo jade do poradni cukrzycowej i jak wroce zaczne pakowanie na wyjazd.
Jakie macie plany na dzisiaj?
Ja chyba poprasuje troche co by M. odciazyc...

India Ty mialaa cukrzycę ciazowa?
Prasujesz kazde pranie?
Mi by się nie chciało ja tylko to co musze jak gdzieś wychodzę:p

Do góry