reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U mnie plamoenia chyba sie skończyły bo cały dzień dziś prawie nic. @ ma być planowo za 5 dni. Ciekawe ciekawe czy bedzie, czy znowu jakis problem będzie.

Dzis caly dzień na nogach jestem i też od siostry się dowiedziałam o tym zamachu bo nie miałam czasu nawet w tv zaglądnąć albo do internetu. Rano trening potem klientki, dopiero skończyłam a i na 20 lece do klubu i będę tam aż do 2 w nocy. Masakra. Chciałam się po klientkach troche przespać bo padam na pysk ale zasnąć nie moge[emoji29][emoji29][emoji29] za godzinę muszę się zacząć ogarniać. A jutro powtórka z rozrywki. Na 10 idziemy do restauracji w której będzie nasze przyjęcie weselne. A reszta dnia znowu na pracy aż do nocy. Czasami jestem taka zmęczona jak stara babcia. Ale mam godzinke na gnicie w łóżku to to wykorzystam. Chłopaki u dziadka ale w niedzielę ich zabieram do piątku bo mniej pracy mi sie szykuje ale to nigdy nie wiadomo, klientki z godziny na godzine przychodzą.
Miłego wieczorkuWam życzę moje drogie[emoji171][emoji8]

OlaMagda przepowiadajace zrobiły się bolesne i regularne. .. wiec magnez potas witamina B nospa. .. oprócz witamin zwykłych i kwasów omega jeszcze żelazo. .. a i się okazało ze mam bakterie w moczu i stan zapalny wiec urosept (czy jakoś tak) i globulki dodatkowo...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
To cały arsenał leków. A jak regularne te skurcze, co ile?

No mam nadzieję, że w takim razie mniej przytyjemy niż do tej pory, ale to jeszcze 3 miesiące. Muszę się bardziej ogarnąć pod kątem diety, bo za bardzo się rozpieszczam :-)

Adrianka [emoji307] 28 tc

Czarnuszka zabiegana jestes, to szybciej czas do @ zleci ;-) a moze jej nie bedzie :-)

Życiowa- to ja tez mam przepowiadające juz od 30 tc , czasem bolesne czasem nie czasem jest ich 2 dziennie a czasem 15 , ale nikt mi nie kazał leżeć , wręcz przeciwnie ! I to działa ! Im więcej cos robie spaceruje tym mam ich mniej ,orzywiscie oprócz kompletu witamin dla kobiet w ciazy biorę tez osobno magnez i potas z wapnem , i żelazo . Jak trzeba biorę nospe lub Apap.

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

były co 8 minut i coraz bardzie bolały. .. brałam magnez sama i nospe i doczekałam do wizyty. teraz tylko twardnieje ale nie boli.

Pewnie mialas stracha, bo takie skurcze co 8 min i do tego bolesne to i porod zapowiadac moga. Odpoczywaj duzo, lepiej nic teraz nie robic niz robic za duzo[emoji14]
Mnie twardnienia tez mecza i czasem skurcz zaboli, ale nie sa regularne i po jakims czasie puszczaja. Ja mam chyba te alvareza, bo mi sam dol sie spina, nie czuje spinki w gornej partii.

Powiedzialam mi gine tez ze to jest dobry znak te przepowiadające tz ze macica sie skurczą i ćwiczy do porodu i poród jest mniej bolesny , jest to całkiem naturalne , przy córce nie miałam , przy synu tez miałam i urodził sie 3 dni przed terminem bez problemów

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 32 TC

OlaMagda pozwól ze będę swojego lekarza słuchała.
India tak szczerze ze się nie bałam bo wiedziałam że te porodowe bolą mega bardziej[emoji14]

reklama
zresztą z Mary tez miałam a i tak trzy tygodnie po terminie coś się zaczęło a i tak cc się skończyło wiec to o niczym nie świadczy tak w sumie...

Do góry