reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia- super ze juz w domu jesteś !
No aniaH i olki21 cos nie słychać ???
Oprócz lalusi kupiłam jeszcze te opaseczki dla niemowląt [emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166][emoji166]
1467147506-jyvjpb.jpeg
1467147515-n45f4d.jpeg

Zakochałam sie poprostu [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

reklama
Ale mi dzień uciekł ;p Najpierw się leniłam, a później zadzwonił mój M z pracy, że jutro jego brat nas odwiedzi i zostanie na noc i muszę coś sprzątnąć ;p
Jak powolutku będę sobie ogarniała to chyba nic się nie stanie, prawda? ;)
Czuję się całkiem dobrze oprócz zmęczenia ;)
Wyszłam dzisiaj na szybkie zakupy z moim bo on sam pewnie by kupił pełno rzeczy niepotrzebnych, a o potrzebnych by zapomniał ;p
Tak myślałam co jutro na obiad zrobić i wymyśliłam ogórkową z ryżem ;)
Zaraz tabelkę wrzucę ;)
OlaMagda śliczna laleczka ;)
Ooooo proszę. Ta co miala się nie przemęczać!! Okrzyczymy Cię jak będziesz za dużo robiła rzeczy[emoji170][emoji16]
Superasna tabelka

To tylko ja ze staraczek zostałam????

Nie byłam u lekarza, bo jak @ była to po co. Wsumie to zmieniliśmy podejście. Zapisalismy się na siłownie i teraz na tym się skupiam. Jak bedzie to super a jak nie to chociaż o ciało zadbam. Mój J jak trenuje to stosuje sporo wspomagaczy, które zaburzaja prace plemnikow. Chyba. Sam mówił ze jak jest trenuje to pewnie ze da rady zrobić bejbis. Trudno. Jego strata bardziej. Bo ja rodzone dzieci mam. Ale on tak kocha moich chłopaków jakby byli jego biologiczni.

Biorę się za sprzątanie.

Jak Wasze samopoczucie??? Ja wczoraj jakiegoś doła miałam. Za dużo sobie wkręcam do głowy.

Czarnuszka to co on bierze? o_O mój chodzi na siłownię juz kilka lat i owszem odżywki tez brał teraz mu się skończyły wiec tylko białko i jakieś rybne coś śmierdzące oprócz tego magnez i zestaw witamin. Ale te środki nie wpływają na nasienie. ..

Ale pogoda się zepsuła trochę. .. idziemy zaraz po truskawki z Marysia i bitą śmietanę. ..
Jutro moja misia skończy 5lat juz... ale ten czas zapierdziela. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa aa jaka ja jestem cofnieta w myśleniu! Wczoraj gotowałam wielki gar rosołu żeby zrobić pomidorowa. Rosół na wypasie wszystko warzywa wielka porcja rosolowa skrzydełka nawet opalona cebulka i kapusta włoska żeby był pyszniutki... i był gorący wiec pomyślałam że schowam go jak ostygnie. Chowalam wieczorem sos a o tym jebanym rosole zapomniałam i skwaśniał! Jestem wściekła i musze wylać 5litrow ponad rosołu przez swoją głupotę :(

Czarnuszka, to i Wy odpadacie ze staran????? Czyli teraz czekamy nie na staraczki a na wpadki :-)

[emoji209] Adrianka [emoji173][emoji173] 25 tc
+ 6,5 kg

Juuuuz skwasnial? Ciepło w domu.

Czarnuszka a nie boisz się jak on jakieś sterydy wciąga? Ja to bym chlopu nie pozwoliła. Zresztą dla mnie to się z celem mija.

Kurde staraczek nam.juz nie zostało bo się laski nam wstrzymują!

Ja wróciłam. Jestem śpiąca ale nazarta. Zjadlam dwa oscypy z żurawina i popilam kawa mrożona i zjadlam strucle. Masakra. W pt się okaże że przez 3 tygodnie utylam 79 kilo.

Igi 34 tc [emoji173]

No skwaśnial na kwaśno całkiem a był mega gorący to co do lodówki go nie mogłam wsadzić. .. :(

Czarnuszka ja też bym swojemu wybiła jakieś dopingi z głowy. ..

Kulka nie będzie tak źle[emoji14]na oststku to dziecior tyje nie my[emoji14]

reklama
Do góry