reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
A chodziłam do niego. On mi ciszę potwierdzal. Generalnie powiem tak. Nie jest zły ale ma specyficzne poczucie humoru. Chodziłam do niego kupę lat później zaszłam w ciążę i on poszedł na urlop i spotkałam moja dr powiem tak. Na jedną wizytę możesz iść ale ciśnij go żeby Cię traktował poważnie. Bo czasem bagatelizuje. Ale najgorszy nie jest. Ciazy bym mu nie powierzyła ale jak mowie w sam raz na raz
31 tc Ignaś [emoji175]
31 tc Ignaś [emoji175]
Życiowa
A chodziłam do niego. On mi ciszę potwierdzal. Generalnie powiem tak. Nie jest zły ale ma specyficzne poczucie humoru. Chodziłam do niego kupę lat później zaszłam w ciążę i on poszedł na urlop i spotkałam moja dr powiem tak. Na jedną wizytę możesz iść ale ciśnij go żeby Cię traktował poważnie. Bo czasem bagatelizuje. Ale najgorszy nie jest. Ciazy bym mu nie powierzyła ale jak mowie w sam raz na raz
31 tc Ignaś [emoji175]
Wiesz ja wiem po co idę i co od niego chcę. Nie musi mnie badać pod kątem rozwoju ciąży czy coś bo nie jest moim prowadzącym.
Zresztą to taka nadprogramowa wizyta w moim przypadku
♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡
Mamakulka
No to spokojnie można do niego. Ja do niego jak mowie chodzilam długi czas. Sympatyczny facet , pomagał mi w kwestii nadwagi trochę i mogłam z nim pogadać. Chyba zależy kto jak mu podpasuje bo moja koleżankę za nadwagę bardzo zjebal. Powodzenia
Ja wizyta w piątek o 10 to trzecie usg ważne ciekawe ile waży moje syno
31 tc Ignaś [emoji175]
Ja wizyta w piątek o 10 to trzecie usg ważne ciekawe ile waży moje syno
31 tc Ignaś [emoji175]
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzień dobry. Ja od rana sprzątam , jeszcze pralka się zepsuła!! [emoji48][emoji48][emoji33][emoji33][emoji32][emoji24]ale mój maggajwer naprawil i pojechał po dzieci, a ja zabieram się za robienie pierogów.
Czuje sie conajmniej dziwnie. Senna i w podbrzuszu jakby mi ktoś bombe wsadzil. Pogoda cudna a mi sie z domu nie chce wyjść[emoji53]
Miłego dzionka[emoji171][emoji170][emoji171]
Czuje sie conajmniej dziwnie. Senna i w podbrzuszu jakby mi ktoś bombe wsadzil. Pogoda cudna a mi sie z domu nie chce wyjść[emoji53]
Miłego dzionka[emoji171][emoji170][emoji171]
KasiaMarysia23
Jestem. Otóż tak. Siedziałam godzinę w poczekalni. Gdy doktorka poprosiła następna osobę czyli mnie okazało ze moja karta jest nie wyciągnięta a pielęgniarka wypisuje zlecenia na badanie poprzedniej pacjentce i doktorka przyjęła babkę która była po mnie![emoji49] [emoji49] Na dodatek opieprzyla mnie pielęgniarka ze numeru dobrego nie podałam i oczywiście czepila się ze tej glukozy nie zrobiłam. Doktorka kazała mi podpisać oświadczenie ze wiem o istniejącym zagrożeniu cukrzycy ciążowej i jak nie chce robić tego badania to nie musze [emoji58]. Toxo brak i przeciwciała ok. Leukocty 20-30 i kazała brać duomox na to.... Nie wiem co o tym myśleć plus globulki do pochwy.
Potwierdziła ze dziewczynka, serduszko ładnie pracuje, zdrowa.
Potwierdziła ze dziewczynka, serduszko ładnie pracuje, zdrowa.
reklama
Mamakulka
Kurde z ta cukrzyca to nie żarty , nie dała Ci ponownego skierowania? Dziwne. Zazwyczaj jak się nie udaje na ponownym to jeszcze co innego robią.
Super , że się potwierdziła Magdusia No i oczywiście, że zdrowa
31 tc Ignaś [emoji175]
Super , że się potwierdziła Magdusia No i oczywiście, że zdrowa
31 tc Ignaś [emoji175]