reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasiu na bank mają nowy bo ja od niedawna jestem zapisana a nr mam już parę lat...

Kulcia Golej. ..

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

A chodziłam do niego. On mi ciszę potwierdzal. Generalnie powiem tak. Nie jest zły ale ma specyficzne poczucie humoru. Chodziłam do niego kupę lat później zaszłam w ciążę i on poszedł na urlop i spotkałam moja dr :) powiem tak. Na jedną wizytę możesz iść ale ciśnij go żeby Cię traktował poważnie. Bo czasem bagatelizuje. Ale najgorszy nie jest. Ciazy bym mu nie powierzyła ale jak mowie w sam raz na raz :D

31 tc Ignaś [emoji175]

Wspolczuje z tymi wizytami. Porazka. Marysia, jakby nie mogli na tej kartce odrazu napisac od ktorej lekarz przyjmuje....

oar8gox1q9487g3m.png

A chodziłam do niego. On mi ciszę potwierdzal. Generalnie powiem tak. Nie jest zły ale ma specyficzne poczucie humoru. Chodziłam do niego kupę lat później zaszłam w ciążę i on poszedł na urlop i spotkałam moja dr :) powiem tak. Na jedną wizytę możesz iść ale ciśnij go żeby Cię traktował poważnie. Bo czasem bagatelizuje. Ale najgorszy nie jest. Ciazy bym mu nie powierzyła ale jak mowie w sam raz na raz :D

31 tc Ignaś [emoji175]

Wiesz ja wiem po co idę i co od niego chcę. Nie musi mnie badać pod kątem rozwoju ciąży czy coś bo nie jest moim prowadzącym.
Zresztą to taka nadprogramowa wizyta w moim przypadku ;)

♡ 20 tc ♡ Tymon albo Michałek ♡

No to spokojnie można do niego. Ja do niego jak mowie chodzilam długi czas. Sympatyczny facet , pomagał mi w kwestii nadwagi trochę i mogłam z nim pogadać. Chyba zależy kto jak mu podpasuje bo moja koleżankę za nadwagę bardzo zjebal. Powodzenia :D

Ja wizyta w piątek o 10 :D to trzecie usg ważne :) ciekawe ile waży moje syno :D

31 tc Ignaś [emoji175]

Dzień dobry. Ja od rana sprzątam , jeszcze pralka się zepsuła!! [emoji48][emoji48][emoji33][emoji33][emoji32][emoji24]ale mój maggajwer naprawil i pojechał po dzieci, a ja zabieram się za robienie pierogów.
Czuje sie conajmniej dziwnie. Senna i w podbrzuszu jakby mi ktoś bombe wsadzil. Pogoda cudna a mi sie z domu nie chce wyjść[emoji53]
Miłego dzionka[emoji171][emoji170][emoji171]

Jestem. Otóż tak. Siedziałam godzinę w poczekalni. Gdy doktorka poprosiła następna osobę czyli mnie okazało ze moja karta jest nie wyciągnięta a pielęgniarka wypisuje zlecenia na badanie poprzedniej pacjentce i doktorka przyjęła babkę która była po mnie![emoji49] [emoji49] Na dodatek opieprzyla mnie pielęgniarka ze numeru dobrego nie podałam i oczywiście czepila się ze tej glukozy nie zrobiłam. Doktorka kazała mi podpisać oświadczenie ze wiem o istniejącym zagrożeniu cukrzycy ciążowej i jak nie chce robić tego badania to nie musze [emoji58]. Toxo brak i przeciwciała ok. Leukocty 20-30 i kazała brać duomox na to.... Nie wiem co o tym myśleć plus globulki do pochwy.
Potwierdziła ze dziewczynka, serduszko ładnie pracuje, zdrowa.

eikt3e3k0qdgaxr1.png

reklama
Kurde z ta cukrzyca to nie żarty , nie dała Ci ponownego skierowania? Dziwne. Zazwyczaj jak się nie udaje na ponownym to jeszcze co innego robią.

Super , że się potwierdziła Magdusia :) No i oczywiście, że zdrowa :)

31 tc Ignaś [emoji175]

Do góry