reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Haaaa jeszcze nie pora na czucie się[emoji14]ja jak się nie starałam to co chwila czułam ciążę a jak faktycznie zaszłam to nic kompletnie. Tak mówią kobiety, że czuły. Ja nic a nic. Także kochana poczekaj cierpliwie i niedługo będziesz darla papke w domu i wstawiala nam dwie kreski :)

Wkiuniu jak dzisiaj samopoczucie? Wszystko ok?

India u Ciebie?
Trochę się martwię o Anke. Taka tragedia ja spodkala, szkoda , że u nas nie szuka wsparcia. Mam nadzieje , że to przeczytasz kochanie : jesteśmy z Tobą i wspieramy Cię z daleka. :*

Ej staraczki ! Co to tylko Madzia działa??? Reszta gdzie ? Mamuniol nie Twoja kolej na test teraz czasem?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

dopiero teraz mogłam was poczytać bo mi się nic nie ladowalo :(

siedzę w pracy i zasypiam normalnie...

Mamakulka snilas mi się! kosmiczny sen normalnie bo mnie odwiedzilas w domu moich rodziców. .. na herbatę przyszłas. .. a mój pokój był pełny lalek różnych i gadalysmy o ubrankach o_O a później przylazl twój mąż i krzyczałam z kuchni jaka chce herbatę i moja mama mi dyktowala jakie są. .. a później jak juz zdecydował mowie ze znalazłam jeszcze czerwoną i on krzyczy ze chce o ty go opierdzielilas ze wymyśla hahaha i siedzieliśmy z ta herbatą w moim takim malutkim pokoju z czasów kiedy byłam nastolatką. .. no porabany jak nie wiem hahaha

Madzia kciukasy trzymam mocno :*

KasiaMarysia a czemu nie wykupilas wcześniej leków? o_O nie zaniedbuj się kochana :*

laseczki pisać po kolei co u was. jak starania i jak brzuchy? :) :*

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Haha Życiowa :*

A wiesz ile razy tak było u kogoś na herbacie , że zmieniał zdanie w ostatniej chwili? Hehe on herbaty raczej nie pije ale jak już to nie umie się zdecydować :) bo może czarna a może czerwona a może earl Grey :D
Także ten :)

Ja dzisiaj tez mam właśnie spiocha. Chyba dzień spania dla ciężarówek.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hello, u mnie ok. Siedze w pracy, zjadlam obiad. Od soboty mniej juz mnie boli brzuch i oby tak zostalo :-) jestem na etapie wyczekiwania ruchow :-)
Mysle, ze Ani ciezko by sie teraz czytalo jak piszemy o ciazach.
Staraczki pewnie tez ledwo to znosza juz :-)
MalaMi sie nie odzywa tez i Myszunia.
Piszcie wszystkie co slychac.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry