reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India z tego ci wiem w ciąży wszystkie zabiegi fryzjerskie raczej są bezpieczne:)
Z ciemnego brązu łatwiej będzie Ci przejść na jakieś ciepłe tonacje:) rudosci czy czerwienie:) cholernie trudno jest stonowane włosy po rozjasnianiu z czerni czy z ciemnego brązu...

reklama
India kiedyś czytałam książkę, w której padło to imię ;) I tak rozmawiałam z moim, że kurcze fajne imię ale Anastazja nie bardzo mi się podoba (żeby zdrabniać) to stwierdziłam, że odpada ;/ A jakiś czas temu załączyłam googla i znalazłam, że Nastia to już imię samo w sobie (rosyjskie ;P) więc może przejdzie ;D

Czarna Madzia w tamtym cyklu miałam pierwszy zastrzyk i teraz znowu idę na monitoring więc albo znowu zastrzyk albo jakieś inne metody albo leki mi mój Gin zaproponuje ;)

To powiem Ci ze juz jedna nogą jesteś w ciazy:) jeśli kobieta wie gdzie leży problem i z nim walczy.... dwie kreski to tylko kwestia czasu:))

Przeczytałam o tej kąpieli i trochę mnie "przeraża", że w sumie myjesz jak szamponem, ale musisz uważać na to, aby nie nakładać na skórę głowy :)
Jeszcze jest L'oreal Sunkiss, ciekawe jak to działa. Kiedyś jeździli po plażach i rozjaśniali chętnym. Może wypróbuję :)
Jej, tak się w temat wkręciłam, że mam ochotę wyskoczyć na dół do Rossmana, ale chyba poczekam z tym, aż zrobię nową fryzurę,

CzarnaMadzia dlatego po prostu działamy z moim i czekamy :D wiesz u mnie teraz to jest tak, że @ i dni przed owu są na spokojnie bez stresu i spiny, później następują myśli w stylu i "raczej nic z tego w tym cyklu", im bliżej kolejnej @ zaczynam się zastanawiać czy mogło się udać i ta iskierka nadziei, później wyparcie, że na pewno nie, przychodzi @ albo test negatywny i tu chwilowe rozczarowanie, kolejny cykl i znowu na spokojnie starania ;p hehe takie koło zataczam ;D

India ale przecież najpierw kolor później fryzura jest :)

ja poszukam tych prodigy w ogóle mój mi pokazuje moje zdjęcie w platynowym blondzie i mówi tu miałaś fajny kolor o_O nadmienię ze ten czarny to był jego pomysł :p

India - Sunkiss przeznaczony jest do włosów naturalnych:) na ciemnym farbowanym brazie może nie wyjsc:/ Kąpiel rozjasniajaca to jedno z najprostszych i najbezpieczniejszych sposobów na rozjasnianie wlosa:) wysłałam wam link, czytałam może? :)

Ostatnia edycja:
reklama
CzarnaMadzia dlatego po prostu działamy z moim i czekamy :D wiesz u mnie teraz to jest tak, że @ i dni przed owu są na spokojnie bez stresu i spiny, później następują myśli w stylu i "raczej nic z tego w tym cyklu", im bliżej kolejnej @ zaczynam się zastanawiać czy mogło się udać i ta iskierka nadziei, później wyparcie, że na pewno nie, przychodzi @ albo test negatywny i tu chwilowe rozczarowanie, kolejny cykl i znowu na spokojnie starania ;p hehe takie koło zataczam ;D
Wypisz wymaluj u mnie:D
Do polowy cyklu w ogóle się nie przejmuje i jest luz blues, dopiero pod koniec cyklu zaczynam szalec:) ale @ mnie zawsze cieszy, bo u mnie też jest problem z regularnościa cykli:/
India ale przecież najpierw kolor później fryzura jest :)

ja poszukam tych prodigy w ogóle mój mi pokazuje moje zdjęcie w platynowym blondzie i mówi tu miałaś fajny kolor o_O nadmienię ze ten czarny to był jego pomysł :p

Haha faceci!:D
A co lubi czarnulki ?:)

Do góry