reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

CzarnaMadzia ja wcale się nie dołuję :) Jakiś czas temu stwierdziłam, że na spokojnie działamy i czekamy z małą pomocą gina (pęcherzyki mi nie pękają), a fasolinka się pojawi czy teraz czy za pół roku ale będzie na pewno :D

Dla chłopca będzie Jaś (chociaż podoba mi się jeszcze Bartuś i Bruno ostatnio) a dla dziewczynki mamy nadzieję, że pozwolą na takie imię bo baaaardzo nam się spodobało Nastia i nie chcemy żeby była Anastazja i zdrabniać tylko po prostu Nastia ;)

Ooo Bruno to jest piękne imię! :)
Mi się jeszcze podoba Nataniel, Michał, Rafael:) nie wiem czemu wybieram imiona Archaniolow:D
A bierzesz zastrzyki na pęknięcie?

reklama
a co to takiego? bo ja teraz to się gubię w tych specyfikach. .. a nie chce wydać fortuny. ..
serio na czarne nic nie złapie chyba ... myślałam nawet o czerwieni żeby później stonowac brazami ale nie wiem czy to się uda...

To połączenie rozjasniacza z szamponem i odzywka:) ja to kiedyś robiłam sama i kolor śpiera się tak z 2-3 tony. To łagodniejsza forma rozjasniania:)

No ta farba Prodigy to nawet na opakowaniu jak są zdjęcia z jakiego koloru jaki wychodzi to masz w jasnych odcieniach ciemne kolory, czyli z czarnego możesz zrobić ciemny blond. Chyba, bo dokładnie nie pamiętam, ale jest różnica w porównaniu z innymi farbami, gdzie ciemne włosy to możesz sobie na ciemno pofarbować.

To połączenie rozjasniacza z szamponem i odzywka:) ja to kiedyś robiłam sama i kolor śpiera się tak z 2-3 tony. To łagodniejsza forma rozjasniania:)
Madzia mnie to byś za rękę poprowadzić musiała :p napisać jaki rozjaśniaczi jaki szampon i ile czasu trzymać itp :p
Tylko podstawowe pytanie- czy rozjaśnianie włosów w ciąży nie zaszkodzi???

reklama
India kiedyś czytałam książkę, w której padło to imię ;) I tak rozmawiałam z moim, że kurcze fajne imię ale Anastazja nie bardzo mi się podoba (żeby zdrabniać) to stwierdziłam, że odpada ;/ A jakiś czas temu załączyłam googla i znalazłam, że Nastia to już imię samo w sobie (rosyjskie ;P) więc może przejdzie ;D

Czarna Madzia w tamtym cyklu miałam pierwszy zastrzyk i teraz znowu idę na monitoring więc albo znowu zastrzyk albo jakieś inne metody albo leki mi mój Gin zaproponuje ;)

Do góry