reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My będziemy (a raczej M.) malować nasz pokój w wakacje. Teraz mam kolor zielony bliżej nieokreślony - ciemny, zgniły, brudna pistacja- no nie wiem jak nazwać :) z mieszalnika braliśmy. Będę chciała zmienić na jakiś kremowy, beżowy... Meble mam ciemne, bo venge, podłoga ciemna - taki miodowy brąz, drzwi też ciemne, więc jak ściany będą jaśniejsze to może trochę zyska ten pokój. No i rolety planujemy zmienić, teraz są jasne kremowe, zastanawiam się nad turkusem.

reklama
Madzia, jak boli to dobrze :) Gdzieś czytałam, że ból pojawia się na 2-3 dni przed owulacją :) ale nie zaszkodzi profilaktyczny, spontaniczny seks :D

Dziewczyny, znacie farbę do włosów L'oreal Prodigy?
To jedyna, którą kiedyś byłam w stanie rozjaśnić ciemny kolor włosów. Chciałabym jej użyć, ale zastanawiam się czy mi nie zaszkodzi.

Jej, pierwszy raz siedzę na tym forum na kompie :) jak przyjemnie się pisze na normalnej klawiaturze, a nie na telefonie :)

India a serio rozjaśnia? bo ja trzasnelam te czarne i chciałabym je rozjaśnić bo się źle czuje.
. a zwykła farba nie daje rady :(

Kurcze tylko chyba owulka juz była, tak mi się wydaje bo szyjka juz się zamyka...
Znam ta farbę, ona jest na bazie aktywnych olejkow:) musisz po farbowaniu dobrze umyć włosy bo te olejki lubią obklejac luske włosa i go wysuszac:/

CzarnaMadzia ja wcale się nie dołuję :) Jakiś czas temu stwierdziłam, że na spokojnie działamy i czekamy z małą pomocą gina (pęcherzyki mi nie pękają), a fasolinka się pojawi czy teraz czy za pół roku ale będzie na pewno :D

Dla chłopca będzie Jaś (chociaż podoba mi się jeszcze Bartuś i Bruno ostatnio) a dla dziewczynki mamy nadzieję, że pozwolą na takie imię bo baaaardzo nam się spodobało Nastia i nie chcemy żeby była Anastazja i zdrabniać tylko po prostu Nastia ;)

Życiowa, tak rozjaśnia. Tylko np. ja z ciemnego brązu robiłam taki rudawy to wyszedł ciemny, ale ona ładnie się spiera do jaśniejszego. Dwa razy ( w odstępie dwóch miesięcy) zaaplikowałam ją i już mogłam położyć marchewkowy bez nerwów, że kolor nie łapie. A teraz też farbowałam na czarno i co prawda od grudnia chyba nic nie robiłam, ale mam ciemny brąz znowu i tak jak u Ciebie zwykłe farby to tylko odrost chwytają.

reklama
CzarnaMadzia ja wcale się nie dołuję :) Jakiś czas temu stwierdziłam, że na spokojnie działamy i czekamy z małą pomocą gina (pęcherzyki mi nie pękają), a fasolinka się pojawi czy teraz czy za pół roku ale będzie na pewno :D

Dla chłopca będzie Jaś (chociaż podoba mi się jeszcze Bartuś i Bruno ostatnio) a dla dziewczynki mamy nadzieję, że pozwolą na takie imię bo baaaardzo nam się spodobało Nastia i nie chcemy żeby była Anastazja i zdrabniać tylko po prostu Nastia ;)

Nuśkaaaa, Jaś mi się bardzo podoba, ale już przyszła bratowa zaklepała ;) poza tym w Warszawie dużo małych Jasiów jest. A Nastia to ciekawa opcja :) skąd ten pomysł?

Do góry