reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Przypomnę ze pisała ze jest możliwość ze pęknie podczas okresu i się. oczyści. będzie to bolesniejsza miesiączka. chyba lepiej tak niż zabieg usuwania. ..

Najlepiej żeby się wchlonal. Wtedy nie ma ryzyka krwotoku przy pęknięciu.

O ja cie kręcę znowu usnelam! To jakieś jaja. Codziennie spie. W sensie nie tylko w nocy. Obudził mnie mój cudowny głupi pies :) a mały się też obudził w końcu. Bo od rana coś leniwie się ruszał :) wieczorem najaktywniejszy.

Nuska szkoda , że dostałaś okres , już myślałam, że wpadniesz z fotka ale cóż. I tak trzy staraczki nam wpadły hehe także mam nadzieje , że w dalej będzie tak owocnie. A może warzywnie bo w końcu fasolki[emoji14]

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

Laski przyszło mi pismo z sądu o uzupełnienie czy staraliśmy się rozstrzygnąć sprawę poza sądowo. Tyle stresu mnie to kosztuje. Po prostu szok. Spadam, odezwę się później może. Miłego popołudnia kochane moje! ;*

Życiowa to ja pisałam :) mi pękł Aga dwa razy podczas miesiączki. Bardzo bolało, ale nic złego sie nie stało. Nie stresuj sie, nie dźwigaj i uważaj na intensywne stosunki z ukochanym.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

dowela o widzisz... pseudo na D i stad pomyłka :*

KasiaMarysia przygotuj się na jeszcze większy stres... bo odnoszenie papierów to najprzyjemniejsza często tej zabawy.

dlatego tez się dziwię ze człowiek który kocha naraża na takie nerwy bliską osobę. .. wiedząc że jeszcze jest w ciąży. ..

reklama
Wrzodow dostaniesz co najwyżej :)!wyluzuj Aga naprawdę wiem co mowię, pierwszy torbiel miałam jako 11 letnia dziewczynka, dzisiaj mam lat 27 i torbieli po drodze kilkadziesiąt juz chyba.... Był okres ze miałam co cykl. Nie taki diabeł straszny, szczególnie jak jestes pod kontrola lekarza.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry