reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Agusia ja mówiłam Ci , że może pękać i żebyś udała się do lekarza juz dawno. Nic nie dźwigaj i się oszczędzaj. Oby nie pękł.
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Mamakulka
Najlepiej żeby się wchlonal. Wtedy nie ma ryzyka krwotoku przy pęknięciu.
O ja cie kręcę znowu usnelam! To jakieś jaja. Codziennie spie. W sensie nie tylko w nocy. Obudził mnie mój cudowny głupi pies a mały się też obudził w końcu. Bo od rana coś leniwie się ruszał wieczorem najaktywniejszy.
Nuska szkoda , że dostałaś okres , już myślałam, że wpadniesz z fotka ale cóż. I tak trzy staraczki nam wpadły hehe także mam nadzieje , że w dalej będzie tak owocnie. A może warzywnie bo w końcu fasolki[emoji14]
O ja cie kręcę znowu usnelam! To jakieś jaja. Codziennie spie. W sensie nie tylko w nocy. Obudził mnie mój cudowny głupi pies a mały się też obudził w końcu. Bo od rana coś leniwie się ruszał wieczorem najaktywniejszy.
Nuska szkoda , że dostałaś okres , już myślałam, że wpadniesz z fotka ale cóż. I tak trzy staraczki nam wpadły hehe także mam nadzieje , że w dalej będzie tak owocnie. A może warzywnie bo w końcu fasolki[emoji14]
KasiaMarysia23
Laski przyszło mi pismo z sądu o uzupełnienie czy staraliśmy się rozstrzygnąć sprawę poza sądowo. Tyle stresu mnie to kosztuje. Po prostu szok. Spadam, odezwę się później może. Miłego popołudnia kochane moje! ;*
Życiowa
dowela o widzisz... pseudo na D i stad pomyłka :*
KasiaMarysia przygotuj się na jeszcze większy stres... bo odnoszenie papierów to najprzyjemniejsza często tej zabawy.
dlatego tez się dziwię ze człowiek który kocha naraża na takie nerwy bliską osobę. .. wiedząc że jeszcze jest w ciąży. ..
KasiaMarysia przygotuj się na jeszcze większy stres... bo odnoszenie papierów to najprzyjemniejsza często tej zabawy.
dlatego tez się dziwię ze człowiek który kocha naraża na takie nerwy bliską osobę. .. wiedząc że jeszcze jest w ciąży. ..
reklama
dowela
Aktywna w BB
Wrzodow dostaniesz co najwyżej !wyluzuj Aga naprawdę wiem co mowię, pierwszy torbiel miałam jako 11 letnia dziewczynka, dzisiaj mam lat 27 i torbieli po drodze kilkadziesiąt juz chyba.... Był okres ze miałam co cykl. Nie taki diabeł straszny, szczególnie jak jestes pod kontrola lekarza.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app