reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A często się spotykacie? :)
Napisałaś ze nie zachodziłas w ciążę bo seks inaczej u was wyglądał, znaczy jak? Jeśli oczywiście mogę zapytać? :)

Zależy czasem 2-3 razy w tyg czasem raz w tygodniu.
A seks hymmm czasem bez gry wstępnej, no ja musialam używać nawilżaczy , jakieś kremy...może to też nie sprzyjało plemnikom. I jego wyniki nie za dobre.

Myślicie, ze moge wpisać póki co w tabelkę datę miesiączki, ktora wypada mi ba lipiec, teraz sie nie staramy i na ciąże jest 0% szans, bo mamy przedślubny post. Tak by było najsensowniej, bo testować wczesniej nie mam po co :)
Życiowa czyli jest szansa na bliźniaki? Ale super! Zawsze marzyłam k dwójce na raz. Masz jakies predyspozycje genetyczne? Czy byc moze udało sie od tak?
Olu na pewno wzrośnie. Trzymam kciuki za Was :)
Dzieki Dzwoneczku za wyjaśnienie:) teraz juz wiem wiecej :)
Kasiu ja trzymam za Was kciuki. Jakos wierze w moc małżeństwa i liczę, ze sie Wam uda :)

Kasia sie nie ucieszy, ale ja sie nazywam Ewelina. :p
Miło
Mi :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Myślicie, ze moge wpisać póki co w tabelkę datę miesiączki, ktora wypada mi ba lipiec, teraz sie nie staramy i na ciąże jest 0% szans, bo mamy przedślubny post. Tak by było najsensowniej, bo testować wczesniej nie mam po co :)
Życiowa czyli jest szansa na bliźniaki? Ale super! Zawsze marzyłam k dwójce na raz. Masz jakies predyspozycje genetyczne? Czy byc moze udało sie od tak?
Olu na pewno wzrośnie. Trzymam kciuki za Was :)
Dzieki Dzwoneczku za wyjaśnienie:) teraz juz wiem wiecej :)
Kasiu ja trzymam za Was kciuki. Jakos wierze w moc małżeństwa i liczę, ze sie Wam uda :)

Kasia sie nie ucieszy, ale ja sie nazywam Ewelina. :p
Miło
Mi :)

Hehehehe mam kumpele Eweline , jest ok :p

Kochana pisz regularnie miesiaczke ,:)

Kasia a sadzisz ze wasz seks będzie inny jak się zejdziecie? czy po kilku latach znowu będzie lipa?..
pod tym kątem tez pomyśl. ..

Ok to jak bede w domu to wpisze bo w telefonie nie wiem o co chodzi.
Kasiu to dobrze, ze znasz Ewelinę, ktora lubisz, bo inaczej miałabyś tak jak ja z imieniem Malwina :p No nie cierpię.

Życiowa to fajna informacja! Moze mi tez by sie udało po tym poście przedślubnym :D

reklama
Dzień dobry Kobietki ;)
Wczoraj mnie nie było, ale jak wyszłam z domu rano, tak wróciłam wieczorem i nie miałam na nic sił ;p
W nocy przyszła @ i tak mnie brzuch boli, że z łóżka się podnieść nie mogę ;/ (dzisiaj znowu na nockę do pracy, wiec jeszcze mogę się lenić ;p)

CzarnaMadzia cudowny chłopczyk ;)
KasiaMarysia23 trzymam kciuki za Ciebie, czy wyjdzie wam z mężem czy nie rób tak, żeby było dobrze dla Ciebie i dla dzidzi Kochana ;)
Życiowa nie mogę się doczekać twojego usg, ciekawość mnie zżera czy będzie jeden bąbelek czy dwa ;D
Mamakulka nie wiem jakie gatunki filmowe lubisz, ale polecam hmm "love, Rosie" i "gwiazd naszych wina" (chociaż ja wolę książkę) ;)
Ola21-1995 wyluzuj Kochana ;) (tak wiem, łatwo mi mówić heheh ;p)
India Marlenka bardzo ładne imię ;)

Nie pamiętam, czy kiedyś pisałam, ale Anka jestem hehe ;)

Do góry