reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zjadlam paczka jak wracalam do domu i takie mnie skurcze zoladka po zjedzeniu lapaly, ze juz podejrzewalam jakoegos wirusa albo zatrucie. Ale poki co jest ok

Ja zjadłam 3 śliwki żołte na mieście, ale Pani mi umyła , dojechałam do domu zjadłam leczo i myślałam że nie dolecę do wc. A brzuch mnie bardzo bolał.

reklama
sliwki i leczo:)odwazna jestes;)ja wlasnie wcinam chlebek z rodzinkami jeszcze cieply z twarozkiem..chyba kurde zjem caly ten chleb bo mi wchodzi:)od poludnia znowu mam faze na wpierdzielanie!:)
moje chlopaki sie pluskaja w wannie.mam nadzieje ze tymcio zaraz zje kaszke i pojdzie lulci bo musi wyzdrowiec mi moj maly kurdupelek!
dziewczyny my sie juz tak bardzo chce lata i tych truskawek i groszku i fasolki i malinek...!!

sliwki i leczo:)odwazna jestes;)ja wlasnie wcinam chlebek z rodzinkami jeszcze cieply z twarozkiem..chyba kurde zjem caly ten chleb bo mi wchodzi:)od poludnia znowu mam faze na wpierdzielanie!:)
moje chlopaki sie pluskaja w wannie.mam nadzieje ze tymcio zaraz zje kaszke i pojdzie lulci bo musi wyzdrowiec mi moj maly kurdupelek!
dziewczyny my sie juz tak bardzo chce lata i tych truskawek i groszku i fasolki i malinek...!!
Ja juz widzialam truskawy w biedrze ale takie truskawki to nie truskawki lepsze z ogrodu :) Malinki tez mam u mamy w ogrodzie .
A wczoraj zakupilam sobie arbuza :) :D Tatinka a moze umówimy się któregoś dnia na spacerek gdzieś ?:)

Tatinka zachcianki masz;) a ty teścik to robiłaś, czy na bete czekasz?

India średnio.... Takie jakies nie dla dziecka :p ale to Wam ma sie podobać, a krzywdzące dla dziecka nie jest wiec to najważniejsze

Ja tez spuchlam w środku, ale przed okresem. Teraz jednak bede baczniej sie obserwować, pewnie w poradni małżeńskiej Pani nauczy mnie obserwować swoj organizm i na pewno to wykorzystać do zajścia w ciąże :)

Nakupowalam dzisiaj storczyków za 10 zł w castoramie, ale potem widziałam w leroy merlin piękne takie bujne ale za 50 zł min.

Idę odpocząć bo miałam ciężki dzien :( trzymajcie sie !:*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Wyskoczyłam mu wczoraj z tekstem, że wszystko bez sensu. To już pół roku starań i nici i coś mnie czarne myśli naszły, że nam się nie uda. Ogólnie to mam jakieś takie przeczucie złe. Kurcze podziwiam jak można 4 i pól roku dawać rade psychicznie.
Przyjechał i mnie rozwalił totalnie. Powiedział, że mnie kocha i nawet jak się nie uda to on zawsze ze mną będzie. Poryczałam się...

reklama
Szkoda ze mój taki nie jest...

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Nie smutaj , bo maluszek też będzie smutny.

India średnio.... Takie jakies nie dla dziecka :p ale to Wam ma sie podobać, a krzywdzące dla dziecka nie jest wiec to najważniejsze

Ja tez spuchlam w środku, ale przed okresem. Teraz jednak bede baczniej sie obserwować, pewnie w poradni małżeńskiej Pani nauczy mnie obserwować swoj organizm i na pewno to wykorzystać do zajścia w ciąże :)

Nakupowalam dzisiaj storczyków za 10 zł w castoramie, ale potem widziałam w leroy merlin piękne takie bujne ale za 50 zł min.

Idę odpocząć bo miałam ciężki dzien :( trzymajcie sie !:*

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja nie umiem dbać o storczyki :(

Mi eM zrobił dziś niespodziankę i przyjechał do domu co prawa o 5 rno znów pojedzie ale fajna niespodzianka:) Humor mi się poprawił

Kochanego masz męża, @ juz poszła?

Aniaaa_H , Wiki hooop hoooop gdzie jesteście piękne laseczki ?

Do góry