reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mamakulka raczej nie.... Wyjęłam na wieczór tampona i zobaczyłam dużo białego śluzu lekko podbarwionego krwią wiec sie zaczyna impreza raczej

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Osz kurcze ale narobiłam zamieszania, ho ho ho ho ;-)

A tak swoją drogą Karmi uważam za piwo nawet pomimo tego że ma mało %.

Ja nie karmiłam piersią, nawet nie pytałam mamy jak to jest. Będę musiała popytać.

Tatinka trzymam kciuki za pozytywny test &&&&

Nuśkaaa kochana w kwietniu się uda :-)

Dowela może okres może nie :p

Dziewczyny obudziłam się, nie mogę zasnąć. Dziś poruszyłam z mama i " ciotka " temat Kamila. Z Pawłem tez o tym pisałam troszeczkę. Kurde boje się ze to cisza przed burzą, że po porodzie coś odpali. Ale zrobię tak jak mówiła moja przyjaciółka, że nie wpisze go w szpitalu jako ojca dziecka. Dobrze wiedział ze 1mam wizytę, a nie zadzwonił. Cieszę się, że nie interesuje się, bo jakby kiedyś chciał założyć sprawę o uznanie ojcostwa to biorę od razu adwokata i się nie będę cackac. Powiem ze się cała ciążę nie interesował, na badania nie dawał, a teraz wielkim ojcem chce być?! już sobie ciśnienia podniosłam....
Eh musiałam się wygadac.

Kasiu podziel się przepisem ;-)
Ja dzis robiłam leczo z cukinii, tylko za dużo chilli mi się sypnelo i dokupie ze dwie żeby smak zredukować. :)

Ostatnia edycja:
kasia to masz moze problem z glowy:)nie interesuje to bedziesz miala swiety spokoj!:)ty sie kochana nie drecz juz tym bo bedzie dobrze!!!
czasami jest tak ze strasznie sie czegos boimi i przezywamy a okazuje sie ze wcale nie jest tak zle!wierze ze i u ciebie tak bedzie!ciesz sie fasolka a nie mysl o niewaznych tematach;);)

Anette nie no trochę inna sytuacja bo nie karmiłam. po prostu nie miałam @ a w ciążę zaszłam. znajoma ma tak trójkę dzieci. .. jedno za drugim. ..

dzień dobry jak mi się nie chce iść do pracy to masakra :(
spać bym poszła dalej...

Anetka i Zyciowa Moja znajoma zaszla odrazu w ciążę miesiąc po porodzie bo macica była jeszcze przygotowana po pierwszym porodzie a co jak się karmi to się nie zajdzie?

Dziewczyny lekarz na podstawie bety wpisze mi l4? Bo ja nie mogę tam pracować za ciężkie rzeczy dzwigam nocki sa i tak juz dzwigalam bo nie wiedziałam ze jestem w ciąży

Ola nie mam pojęcia, a nie lepiej iść narazie do normalnego lekarza i ciągnąć chorobowe np na grypę, na ból pleców, cokolwiek? ja bym nie ryzykowala tak szybko dawać l4 na ciążę do szefa, wolałabym żeby nie wiedzieli, to jest początek i w każdym momencie może dojść do poronienia samoczynnego.

reklama
Ja jak będę w ciąży to też pójdę od razu na chorobowe bo muszę nosić po 20-30 kg rzeczy, ale będę chorować na różne choroby do przynajmniej 12 tygodnia.

Do góry