reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
No ja nie zaszłam przez 6 miesięcy karmienia , mowie prawdęOlaMagda ja nie miałam okresu a zaszłam w ciążę z Marysia... wiec nie do końca to co piszesz jest prawdą. ..
KasiaMarysia23
Osz kurcze ale narobiłam zamieszania, ho ho ho ho ;-)
A tak swoją drogą Karmi uważam za piwo nawet pomimo tego że ma mało %.
Ja nie karmiłam piersią, nawet nie pytałam mamy jak to jest. Będę musiała popytać.
Tatinka trzymam kciuki za pozytywny test &&&&
Nuśkaaa kochana w kwietniu się uda :-)
Dowela może okres może nie
Dziewczyny obudziłam się, nie mogę zasnąć. Dziś poruszyłam z mama i " ciotka " temat Kamila. Z Pawłem tez o tym pisałam troszeczkę. Kurde boje się ze to cisza przed burzą, że po porodzie coś odpali. Ale zrobię tak jak mówiła moja przyjaciółka, że nie wpisze go w szpitalu jako ojca dziecka. Dobrze wiedział ze 1mam wizytę, a nie zadzwonił. Cieszę się, że nie interesuje się, bo jakby kiedyś chciał założyć sprawę o uznanie ojcostwa to biorę od razu adwokata i się nie będę cackac. Powiem ze się cała ciążę nie interesował, na badania nie dawał, a teraz wielkim ojcem chce być?! już sobie ciśnienia podniosłam....
Eh musiałam się wygadac.
Kasiu podziel się przepisem ;-)
Ja dzis robiłam leczo z cukinii, tylko za dużo chilli mi się sypnelo i dokupie ze dwie żeby smak zredukować.
A tak swoją drogą Karmi uważam za piwo nawet pomimo tego że ma mało %.
Ja nie karmiłam piersią, nawet nie pytałam mamy jak to jest. Będę musiała popytać.
Tatinka trzymam kciuki za pozytywny test &&&&
Nuśkaaa kochana w kwietniu się uda :-)
Dowela może okres może nie
Dziewczyny obudziłam się, nie mogę zasnąć. Dziś poruszyłam z mama i " ciotka " temat Kamila. Z Pawłem tez o tym pisałam troszeczkę. Kurde boje się ze to cisza przed burzą, że po porodzie coś odpali. Ale zrobię tak jak mówiła moja przyjaciółka, że nie wpisze go w szpitalu jako ojca dziecka. Dobrze wiedział ze 1mam wizytę, a nie zadzwonił. Cieszę się, że nie interesuje się, bo jakby kiedyś chciał założyć sprawę o uznanie ojcostwa to biorę od razu adwokata i się nie będę cackac. Powiem ze się cała ciążę nie interesował, na badania nie dawał, a teraz wielkim ojcem chce być?! już sobie ciśnienia podniosłam....
Eh musiałam się wygadac.
Kasiu podziel się przepisem ;-)
Ja dzis robiłam leczo z cukinii, tylko za dużo chilli mi się sypnelo i dokupie ze dwie żeby smak zredukować.
Ostatnia edycja:
tatinka
kasia to masz moze problem z glowynie interesuje to bedziesz miala swiety spokoj!ty sie kochana nie drecz juz tym bo bedzie dobrze!!!
czasami jest tak ze strasznie sie czegos boimi i przezywamy a okazuje sie ze wcale nie jest tak zle!wierze ze i u ciebie tak bedzie!ciesz sie fasolka a nie mysl o niewaznych tematach
czasami jest tak ze strasznie sie czegos boimi i przezywamy a okazuje sie ze wcale nie jest tak zle!wierze ze i u ciebie tak bedzie!ciesz sie fasolka a nie mysl o niewaznych tematach
Zyciowa ale ty nie miałaś miesiączki po porodzie, karmiąc piersią i zaszłas w ciąże?OlaMagda ja nie miałam okresu a zaszłam w ciążę z Marysia... wiec nie do końca to co piszesz jest prawdą. ..
Ola21-1995
Anetka i Zyciowa Moja znajoma zaszla odrazu w ciążę miesiąc po porodzie bo macica była jeszcze przygotowana po pierwszym porodzie a co jak się karmi to się nie zajdzie?
Dziewczyny lekarz na podstawie bety wpisze mi l4? Bo ja nie mogę tam pracować za ciężkie rzeczy dzwigam nocki sa i tak juz dzwigalam bo nie wiedziałam ze jestem w ciąży
Dziewczyny lekarz na podstawie bety wpisze mi l4? Bo ja nie mogę tam pracować za ciężkie rzeczy dzwigam nocki sa i tak juz dzwigalam bo nie wiedziałam ze jestem w ciąży
Ola nie mam pojęcia, a nie lepiej iść narazie do normalnego lekarza i ciągnąć chorobowe np na grypę, na ból pleców, cokolwiek? ja bym nie ryzykowala tak szybko dawać l4 na ciążę do szefa, wolałabym żeby nie wiedzieli, to jest początek i w każdym momencie może dojść do poronienia samoczynnego.
reklama