reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

kurczę :happy: szczerze mówiąc wierzyć się nie raz nie chce że ile kobiet tyle różnych historii -historii które tak ciężko uznać za prawdziwe ....:confused:

reklama
Noo tak tak rozne sa przypadki ale mozesz zrobic test kup sobie jakis lepszy z ta czuloscia od 10 czy cos takiego i jesli cos jest to na pewno pokaze;)

Noo dokladnie ;) kazda jest inna hehe ;p widzisz my tu sie staramy zeby miec dzidziusia niektore o pierwsze sie staraja tak jak ja dlugo a Ty juz masz 3 kochanych dzieciaczkow i moze 4 w drodze kochana;*

No Tylko ja juz tak bardzo nie chce brac tabletek bo ja juz prawie 7 miesiecy biore antybiotyki i mam juz taki zoladek stargany ze naprawde;(

Musisz zająć czymś ręce,głowę.Mój brat nie pali już 10 lat.Zaczął od silnej woli,zaznaczał codziennie na kalendarzu dzień bez papierosa,nosił cukierki w kieszeni i ciągle coś robił,by nie mieć czasu na myślenie o paleniu i wyjściu na balkon.

Podziwiam ludzi ktorzy rzucili i nie wrocili przez tyle lat do palenia kurcze ;) ja bym najbardziej chciala zeby mi dzidzius zabronil palic zeby mnie darlo za kazdym razem na wymioty ooo tak to by bylo dobre dla mnie.

reklama
Bym sobie wyobrazala wtedy jak mi mowi aaa masz Ty durna babo ja Ci dam papierosa ty smierdzaca popielniczko bedziesz trula, jazda do kibla zwrocic to obrzydlistwo ;p haha boze jaka ja durna ;p

Do góry