reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej dziewczyny
Nadziejka ja rzucilam poltora roku temu po ok 12 latach palenia a dla tego ze sie wystraszylam bo rok temu zmarl moj tesc na raka pluc a duzo palil

reklama
Dzwoneczku wspolczuje bardzo ;/ to naprawde straszne. A najbardziej mnie zdenerwowala kolezanka mowie jej ze chce rzucic to swinstwo a nie wiem jak bo sie staram o dzidziusia a ona do mnie ze ona palila cala ciaze i ma zdrowe dziecko. No dobrze bardzo sie ciesze ale ja chce rzucic dla dzieciaczka to po pierwsze a po drugie ja w ogole chce rzucic na zawsze.

Ja nie pale, wiec nie mam co doradzać bo nawet nie umiem sobie wyobrazić jak ciężkie jest rzucanie...
My wczoraj podziałaliśmy i wiecie co wyczytalam? Ze samo trzymanie nóg w górze nic nie daje bo miednica nie zmienia wtedy swojego położenia :/ i ze najlepsza jest poducha pod pupę. A ktos inny pisal ze to co ma byc to będzie i zadne poduszki nie pomogą. No ale ja caly czas kończyłam z nogami na suficie prawie :p a dop wczoraj podlozylam poduchę :p :p a to i tak dzien po owu wiec nici pewnie ;)

Dzien dobry. Dziewczyny czy Wy nie macie co robic? Moze za jakąś robotę sie weźcie co? Hehe żartuje oczywiście

Ja palilam dlugo i jak usg potwierdzilo ze jestem w ciazy to zapalilam pół papierosa po wizycie w samochodzie i od tamtej pory nie pale, nawet mnie nie ciągnie. To już prawie 3,5 roku.

Ja w ostatnim cyklu tez nogi w gore i poducha pod tyłek hehe

Kuurde no ja naprawde nie mam co robic ;p to znaczy musze posprzatac i poprac i zaczac sie uczyc na egzamin ale tak strasznie mi sie nie chceee

reklama
Renata ! Ja mam dwoje dzieci , jedna ciąże poronioną i obecnie jestem ciąży , i krwawiłam tylko w tej ciąży poronionej także u mnie krwawić w ciąży lub mieć okres nie jest normalne .

Do góry