reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja mam dziś wolne i zaraz idziemy na cmentarz do mojej babci i dziadka zapalić świeczkę. A popołudniu do teściowej na dzien babci.
Minka obseruj teraz cykl, ciekawe kiedy będą dni plodne

reklama
Hej dziewczyny. :) ja niestety nic nie czuje. Do okresu tydzień i wiem że będzie, ten cykl odpuściliśmy ale następny będzie pracowity!
Minka ja nigdy tak nie miałam, jedyne co to miałam okres Ale dłuższy niż powinnam. Dziwne to :)
Wybieram się dziś na zakupy, chciałabym dobrze wyglądać na tym weselu. Sukienkę i buty mam, jeszcze zostały mi dodatki :)

Witaj Bogni ;)
Czemu mnie nie ma w tabelce? Dopisywałam się :(
Ja dziewczyny w tym miesiącu sobie dałam troszkę luzu z myśleniem o ciąży przez 2 tyg nie byłam na żadnym forum, nie przeglądałam rzeczy dla dzieci, nie robiłam testów owulacyjnych nawet znaleźliśmy sobie z mężem takie rozrywki żeby nie było czasu na smutanie. Ale oczywiście wieczorne "starania" były :)

Aniu wspominalas o tej dziewczynce. Każde dziecko potrzebuje miłości czy chore czy zdrowe. U mojego byłego męża tez jest dziewczynka z ZD, ale dobrze się rozwija, uczy się, jeździ na turnusy rehabilitacyjne z PERON

Czesc wam my tez juz po sniadaniu.
Magda co do mdlosci to gdzies kiedys czytalam ze im wiecej ma sie mdlosci tym lepiej ciaza sie rozwija bo jest wtedy duzo hormonu podtrzymujacego ciaze

reklama
Do góry