reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak lekko to mnie tez i krzyże i brzuch tak jakby sie rozciągał , a śluz tez mam tak jeden dzień mam drugi nie , ale taki czysty biały .

reklama
Kasia @ nie przyjdzie nie martw sie, my na te kilka miesiecy Twoja @ wezniemy na siebie, pozniej sie wymienimy:)

Ja to juz zaczynam watpic ze sie udalo bo chociażby mnie jajnik zabolal albo cos a tak to nie moge brac przeziębienia jako objaw

Cycki to nic mnie nie bola, nawet nie mam nabrzmialych a wszedzie pisza ze najpierw cycki zaczynaja bolec a mnie nic.

Ania jak czytalam pierwsze objawy ciazy to wlasnie pisalo ze mozna czuc sie jak by sie bylo przeziebionemu takze wszystko mozliwe

Ania ja tez czytalam ze niektore dziewczyny myslalay ze lapie je jakies chorobsko a tu jednak nie choroba tylko ciaza:)
Takze wiesz glowa do gory:) poza tym jezeli czujesz ze nie wytrzymasz do niedzieli z testem to zrob jutro bete:) i bedzie wiadomo:)

Ja przed druga ciaza tez bylam jakby przeziebiona w sumie trzy dni ale mialam tez inne objawy. U mnie beta to dopiero w poniedziałek. Moze zrobie jutro rano test

reklama
Do góry