reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Mariola pisz z Nami, nie przeszkadzasz Nam:*

India Kochana , obronę mam przed świętami i po świętach szukamy mieszkania w Radomiu, jeśli rodzice Nam pomogą. Wiadomo ja nie mam jak pracować..., tylko Kamil pracuje w wynajem mieszkania to ok 1000zł + opłaty.

Powiem Wam że głupia jestem, brałam mocno ciepłe kąpiele , a nie powinnam.

Ania nie przemęczaj się.:)

Minka mniammmm pizza , rano myślałam o niej + sos czosnkowy

Życiowa na swoim najlepiej:)

Mariola to jest paranoja w pl szpitalach ze dla takich pacjentek jak ty nie ma osobnych sal... mam nadzieje ze to się zmieni bo są tworzone petycję itp. Żeby w trosce o mamy dzieci utraconych była zapewniona intymność i spokój psychiczny oraz żeby personel medyczny szczególnie delikatnie dbał o nie i podchodził z szacunkiem do kobiety i całego procesu jaki musi przejść. ..

Sluzba zdrowia to jedna wielka znieczulica.... Mysla, ze pacjentow mozna traktowac z gory przedmiotowo.... :/

Od rana są dziwne spojrzenia,szeptanie na ucho i komentowanie..Jedna pielęgniarka na cały głos oznajmiła przy wszystkich "Ta idzie ostatnia"..Poczułam się hak śmieć..

reklama
A robili ci Mariola usg badanie krwi? Pamiętaj ze jesteś pacjentem i masz swoje prawa nie daj się zgnoic i zepchnąć na dalszy plan. Pytaj. Masz prawo wiedzieć wszystko i o badaniach jakie ci robią i o lekach jakie ci podają i o wyniakach...

Do góry