reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

mamakulka ja bym wzięła tą tabletkę. .. z bólach sercem ale bym wzięła. .. i poważnie zastanowila się nad swoim życiem. .. jakbym była na miejscu twojej koleżanki. ..
no bo tak obiektywnie myśląc. .. wszystko fajnie rozstanie się z tym pierwszym. będzie z D. okaże się że jest w ciąży nie wiadomo czy z nim czy z tamtym... a po porodzie wyjdzie ze to dzidzia nie D ... i nie będzie umiał zaakceptować dziecka (różnie bywa)... a tak... jak kolwiek to brzydko zabrzmi nie będzie tego problemu... kto wie może z D zdecydują się być razem i założyć rodzinę. .. oboje będą mieli czyste karty...

reklama
Mama kulka ja w takich sprawach nie doradzam, ale sytuacji nie zazdroszczę. Ja z tych rozsądnych i mało rozrywkowych to zawsze miałam nudne życie
Jeszcze 30 min i do domu.
Mąż na weekend był Ja tak tęsknię że jak przyjedzie to tak sie do niego przytulam i że 30 min nie puszczam.

Mamakulka, ciezki temat.
Ale ona juz w ciazy??? Czy moze sie okazac, ze jest??
Ja bym nie wziela tabletki, ale ja w takiej sytuacji nie jestem i nie bylam....

Jejku uświadomiłam sobie ze dzisiaj dopiero poniedziałek :(

India ja zrozumiałam ze ta tabletka to 72godz po. wiec na świeżo. ..
dlatego napisałam to co wcześniej. ..

wiecie jak byłam w liceum to z moim chłopakiem mieliśmy taką sytuację ze pękła nam prezerwatywa i tez wzięłam tą tabletkę. .. miesiąc czasu do chodziłam do siebie. miałam ciągle w głowie ze możliwe ze jakbym jej nie wzięła to byłabym w ciąży itp. dopiero wizyta u gina mnie uspokoiła bo stwierdził na podstawie usg ze wtedy nie mogło dojść do zapłodnienia. .. wiecie nie patrzyłam wtedy na owulacje dni płodne itp. zresztą zawsze się zabezpieczalismy. ..
a i tak bardzo to przeżyłam. .. teraz to zupełnie inne spojrzenie na świat mam hehe

wstawilam pranie. .. słońce pięknie świeci i chyba dlatego hehe
idę w kuchni chyba posprzątać. .. chociaż strasznie mnie bolą nogi a nie chodziłam dużo. .. nie wiem czemu...
no i pojutrze mam wizytę. ..

Dora nie dziwię ci się ze ciężko ci męża z objęc wypuścić. .. takie rozłąki to pewnie nic miłego. ..

Myszuniapp trzymam kciuki za owocną prace w "projekcie" hi hi

Nadziekja coś mało piszesz ostatnio. .. wszystko ogólnie ok?
oprócz tych brudnych okien :p

AniaH oj sama już nie wiem czy iść czy przeczekać z tym kaszlem. .. bez sensu on jest zupełnie
Co do testów to nie wiem cholera. .. a lekarz ci monitoringu nie proponował?

Dzwoneczek ale ty się masz z tymi wymiotami :( a próbujesz jakoś zaradzić mdloscia? w necie jest sporo sposobów ... może któryś by się sprawdził u ciebie... warto spróbować bo nie możesz się tak męczyć :(

Zyciowa, no wlasnie, bo nie ma chyba innych tabletek. Wiec nie wiadomo czy laska w ciazy :-)
Takie tematy sa ciezkie i indywidualnie trzeba rozpatrywac. Mnie by jak Ciebie wyrzuty meczyly i inne takie. Poza tym ja wierze w przeznaczenie :p co los nasle to biore ;-) hehe

Zyciowa bardzo szybko dostałaś kasę, u mnie minelo 3tyg i nie mam :/ nigdy tak długo nie czekałam....
Az zaraz wejdę sprawdzić czy nie ma.
U mnie dzis pochmurnie i zimno :( a mnie coś lapie bo gardło mnie boli i katar się zaczyna...

reklama
Życiowa bo zanim ja przeczytam co Wy tu wszystkie naskrobalyscie to zaraz nie mam czasu napisac albo cuś;* wszystko dobrze chyba no bynajmniej od ostatniej wizyty bo nastepna mam dopiero na poczatku kwietnia ;// ale poczekam ;)
A okna juz czysciuskie firanki wyprane poprasowane i zalozone posprzatalam jeszcze w domu i teraz leze bo juz mnie kregoslup boli z tego latania dzisiaj .;)

Do góry