reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tam w srodku pewnie cos jest chociaz ja sprawdzajac sobie nie mialam nic ale moze jeszcze glebiej.... ja mialam żel sylk. Nigdy nie użyłam go ale znajoma go używała i go chwalila
No właśnie nieraz mówią ze w środku ale 3 miechy temu mialam taki ładny az naoliwiona się czułam :-D a tak to bialy jest a ten bol brzucha nie wiem na co..a powiedz mi Ty w ciąży jesteś ?:)

reklama
Witaj Olu :)

Ja też nigdy nie miałam śluzu, ale poprzedni cykl to się ze mnie aż lało co mnie strasznie dziwiło, na pewno wtedy miałam dni płodne bo robiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, mimo stosunku w ciąży nie jestem. sprawdzę również w tym cyklu bo zostały mi jeszcze testy.

Anette ze mnie tez się lalo i tez nie zaszlam a wiem ze mialam owulke zadzwoniłam do mamy i pobieglam do gina powiedziała ze wszystko ma wpływ na zajscie w ciążę ze to nie jest tak hop siup i ze mogę sie nawet rok starać i żebym nie myslala o tym duzo w ogóle dowalila mi ze kto mi dziecko wychowa ze jestem za młoda i mam jeszcze czas :realmad: nic sie nie odezwam co to nie podobne do mnie:-D

My się staramy od ponad roku w każdym cyklu regularnie i nic, więc to wcale nie jest takie łatwe. Teraz zrezygnowaliśmy ze starań bo już mnie to męczy psychicznie. Będziemy żyć jak wcześniej tylko bez tabletek anty, może wtedy wpadniemy :)

Witaj Ola 21:)
Wiola ja mam objawy jak zwykle, pobolewa brzuch i wkurza mnie wszystko poza tym wysyp na twarzy jakiego bardzo dawno nie miałam.
U mnie dziś słoneczko świec,i ale wieje i chłodno.
Koszule dla m. wyprasowane, jeszcze ciasteczka owsiane będę piec.

My się staramy od ponad roku w każdym cyklu regularnie i nic, więc to wcale nie jest takie łatwe. Teraz zrezygnowaliśmy ze starań bo już mnie to męczy psychicznie. Będziemy żyć jak wcześniej tylko bez tabletek anty, może wtedy wpadniemy :)
To duzo od psychiki zależy jak się myśli to sie nie udaje. Ja mówię ze taka raz da i w ciąży a tu człowiek sie stara i dupa blada w sumie mam jeszcze czas ale jakoś czuje juz ten instynkt i lepiej teraz by mi było :) a badanie hormonalne jest nie potrzebne jak nigdy nie mialam problemu z miesiączka?:)

Witaj Ola 21:)
Wiola ja mam objawy jak zwykle, pobolewa brzuch i wkurza mnie wszystko poza tym wysyp na twarzy jakiego bardzo dawno nie miałam.
U mnie dziś słoneczko świec,i ale wieje i chłodno.
Koszule dla m. wyprasowane, jeszcze ciasteczka owsiane będę piec.
Hej kochana :) Lepiej zrobić test ja tez sobie wmawialam objawy a to na @ byly :)

reklama
Do góry