reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Koncze dzis o 20 nie wiem czy sie wyrobie aby skoczyc do apteki a moja polowka ma nocke dzis i tez mi nie kupi. No zobacze w ciagu najblizszych dni czy mi mina te bole dziwne.
A jeszcze 2-3 miesiace temu mialam cala szuflade testow ciazowych- ale wyrzucilam:D

reklama
No podobno ten piasek niewysycha i nie rozsypuje sie. My mamy ciastoline zaklad fryzjerski i czasami bawimy sie wszyscy hehe ale fakt po zabawie polowa w dywanie.

Pan juz naprawia pralkę tzn narazie wyrwal wąż i musialam zakrecic wode..... moj tata przyjechal z pomoca....

Moja ciastoline dostala na swieta i tez mam dywan caly obklejony ale to byl najlepszy prezent do tej pory sie bawi a dostala do lepienia koniki ponny

Hmm co do wysychania to potwierdzam nie wysycha ale co do nie rozsypywania... no u nas po zabawie młodego jest wszędzie, tyle tylko że nie pojedyncze ziarenka jak normalny piasek a takie większe kupki. fajnie jak sie go weźmie w ręce to jest niby taki mięciutki a można z niego zrobić co sie chce. z dywaniu sie ściągnie moment odkurzaczem, ja z paneli zamiotę tylko szkoda bo go przez to ubywa :)

ja kupiłam kiedyś w pepco przed świętami. dwa kolory. i używamy do tego normalne foremki do piasku :)
Hehe Ania to super fachowiec, dobrze że masz tate ;)
Minka kurcze no sama niewiem , ja też bym nie wytrzymała bez testu. ale z drugiej strony skoro była żywa krew... żebyś sie za bardzo nie nastawiła znów i testem nie rozczarowała. tylko czemu te różne objawy...

Mojej Tosce dupka odzyla a mnie taki senny zlapal ze szok. Nie wazne gdzie wazne zeby glowe polozyc i zamknac oczy

reklama
Dzieki. Mnie te kulki w dywanie nie denerwuja ale mojego M. kochanego juz tak :)
Wazniejsza jest radosc dziecka :)
Minka, nie zachwiana postawa :) bardziej swirujemy niz Ty :p moze i lepiej, ze poczekasz. Tylko jesli te dwa dni to byla @ to ile dni chcesz czekac? :p

Do góry