reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiadomo ze lepsza mineralna , ja mam taki dzbanek co mi filtruje wodę ta z kranu , i taka pije.
Oj kiedy to było chore małe dzieci , moja córa już 14 lat a syn 8 :-)
Ale narzekać nie mogę na choroby , a co ciekawe w co bardzo wierze to w to ze mojej córci dawałam pierś przez 6 miesięcy i ona nigdy nie choruje , a małemu nie dałam wcale musiałam szybko do pracy wrócić , i ciagle był chory , także temu dzidzi zdecydowałam dać :-)
Choć nie było to dla mnie przyjemne bo miałam straszny napływ mleka i raz nawet zator sie zrobił bo nie ściągałam i gorączka 40•

No Magda ja karmilam mala rok. Jak narazie miala jeden antybiotyk na 3 dni. Poza tym jaka wygoda i oszczędność

Ja mojemu niestety tylko 3 miesiące dałam rade odciągać. Po cesarce nauczył się w szpitalu na butli i jak mu dawałam pierś to miał straszne kolki i to ciągle praktycznie? z moim M się troche nanosiliśmy malucha

Cześć dziewczyny,
Stało się najgorsze..Dostałam skierowanie do szpitala..Popłakałam się już przy usg,mały zarodek i to 7 tydzień..
Ból ogromny,jakby mi ktoś wyrwał serce..

Mariolcia , wiem ze łatwo mowić ale trzymaj sie ! Co dokładnie powiedzieli ???
Ja tez przez to przeszłam tak ze cię rozumiem [emoji173]️[emoji182][emoji173]️[emoji182][emoji173]️[emoji182][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Mariola nic sie nie martw i nie przejmuj ja rowniez rozumiem Cie doakonale przeszlam to samo nie dawno i pusta pozostaje ale zobaczysz nastepnym razem sie uda ;* nie zalamuj sie tylko . Jestes dzielna i poradzisz sobie ze wszystkim ;*

Do góry