reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia rano wypila sztucze mleko bo balam sie dac normalnrgo, zjadla sucha bułkę i wypila 2 kubki herbaty. Ona w ogole malo je

Ja mialam plamienia w 12 tc. Pojechalam do szpitala, bo brzuch tez mnie bolal. Zdenerwowalam sie na maksa i okazalo sie,ze wszystko ok i nie ma czym sie przejmowac. Zdarzaja sie takie plamienia, ale wiadomo- zawsze lepiej jak lekarz rzuci okiem

India ja dziś będę na mieście, musze do banku jechać, do biblioteki, wiec jak cos będzie nie tak na wkladce to od razu pojadę na sor

India ja tez mialam te plamienia w 12 tc. Tylko u mnie w szpitalu jak sie jedzie to przynajmniej na 3 dni musisz zostac czyli nie zejdzie lekarz dopóki sie nie zarejestrujesz w szpitu. Głupota straszna bo jal lezalam w marcu i była dziewczyna ktora niby plamila a okazalo sie ze podczas seksu ścianka pochwy sie obtarla i poszlo troche krwi i lezala jk glupia 3 dni bez lekow bez badań

Ja Wam powiem szczerze,że wolałabym leżeć nawet tydzień niż być odsyłana od lekarza do lekarza.Jazdy inną diagnozę stawia i bądź tu mądra :(

No mi sie poszczescilo, bo dyzur mial znajomy meza, ktory jest ginekologiem. I nie bylo innych pacjentow w kolejce.

reklama
Do góry