reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki śliczne zdjęcia :)
Ada i Magda to już spore panienki :*
Wiola oczka Amelki przecudne
Lee jak tam?
Nuśka super wyjazdy zaplanowane, my w tym roku raczej nigdzie się nie wybieramy
Paraplu szokkk normalnie i gratulacje !!!!!!
Nie wiem co jeszcze i komu miałam pisać
A ten biały jeleń Marysi używałam po porodzie do podmywania się i rewelacja szybciutko się zagoiłam ;)

reklama
Już po pogrzebie. Dostałam boli, ale miałam magnez w potrójnej dawce. Na cmentarz nie dałam rady. Dopiero dochodzę do siebie, a skurcze mam sporadyczne. Napisze jak dojdę do siebie. Dzięki za pamięć i troskę w tych ciężkich dla mnie chwilach [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

KasiaMarysia szybko wam poszło :) i ładnie wyszło.

Lee współczuję Ci tego ciężkiego okresu, oby maluszek posiedział w brzuchu jeszcze mimo wszystko.

Dora a jak tam u Ciebie?

My po testach wstepnych
1499278291-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mleko, jaja, maka pszenna i zytnia, banan, kakao, orzech ziemny, dorsz i karp

JeszcE mamy sporo do sprawdzenia, ale boje sie jak cholera, bo plakala dramatycznie. Wymeczylismy sie wszyscy

Swoje mleko mam zastapic jaglanym lub konopnym.

Lee przykro mi. Bardzo trudny dla Ciebie czas. Trzymaj sie dzielnie.
India o jej tyle alergii.... Kiedy bedziesz probowala podac malej mleko zalecane?

India współczuję z alergia Ady, ja mam tez alergie na duzo rzeczy i czesto chodzę wysypana. Jak byłam mała to mi skora miedzy palcami i przy uszach pękała przez alergie ;/

Na pałacu kultury juz byliśmy z moim, odkąd jestesmy razem to juz kilka razy byliśmy w warszawie. Teraz myślę o miejscach przyjaznych rodzicom z małymi dziećmi ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@viola150
Mialam ochlonac a potem lecialam do pracy u zapomnialam napisac.

No wiec K zachwycony byl :) ja bylam w ciezkim szoku a on w skowronkach :) doznal szoku z opoznionym zaplonem bo wieczorem i zaczal miec tysiac mysli na sekunde, ze dwa foteliki, dwa lozeczka, ze jak on dzieci bedzie odroznial [emoji23]

A dzisiaj znow jest zachwycony :)

Do góry