reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja to sobie nie wyobrażam ale to ja jestem trochę nadopiekuncza teraz już mniej ale jak lila była mala to byłam bardzo. W Belgii to juz 3 miesięczne oddają do żłobków a pół roczne to mało kto w domu trzyma dla mnie to nie do pomyślenia bo takie dziecko potrzebuje ciągłego przytulania do mamy a tam opiekunki raczej nie dadzą miłości. Już co innego właśnie takie roczne już bardziej zajęte zabawa i jak samo się przemieszcza.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja bym tak nie przezywala, gdyby nie to, ze ona placze jak tylko znikne z pola widzenia. To mnie boli

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India do września może jeszcze się zmieni może to tylko chwilowe czytałam o kryzysie ósmego miesiąca i właśnie tak się dzieje i pisze że to trwa 3 miesiące więc jest nadzieja ze będzie lepiej :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie oddam, ostatnio rozmawialiśmy na ten temat i może jak skonczy 2 latka ale nie wcześniej.

Kurcze niby nie jestem spuchnieta ani nic a dzis czuje sie jak slonica. To juz ten etap gdzie cycki przy brzuchu to pikus

reklama
Wiki jak masz taką możliwość to super! Też bym chciała zostać ale nie mogę sobie na to pozwolić...

Ale będzie dobrze! Musi być! ;)

Do góry