reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marta to jak by bliźniaki sie trafily (parka) to kazdy by byl zadowolony :p

Dorcia dzięki glukoza ok, pierwsze wrażenie po wypiciu było slabe a potem to juz normalnie, strasznie się wynudzilam tylko. Moje dziecko nawet nie zareagowalo, raz się zawiercila, pozniej jak byliśmy w budowlanym skusilam sie na czekolade do picia z automatu, to się poruszyła wiecej. Nie wiem, inaczej ja czuję od wczoraj. Może sie odwróciła.

1494006007-aaaaaa.jpeg

Matki karmiace mnie zrozumia hahahah
a to dlatego ze robilam to:
1494006054-aaaaaa.jpeg

jeszcze cebule musze kupic bo zapomnialam no i dokupic po kilka porow, selera i kalarepy

Nie, teraz to sie nie zgodzi na trzecie, mimo, ze mowi, ze by chcial, ale jednak trzecie to juz na maksa by nam skomplikowalo zycie :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marta to jak by bliźniaki sie trafily (parka) to kazdy by byl zadowolony :p

Dorcia dzięki glukoza ok, pierwsze wrażenie po wypiciu było slabe a potem to juz normalnie, strasznie się wynudzilam tylko. Moje dziecko nawet nie zareagowalo, raz się zawiercila, pozniej jak byliśmy w budowlanym skusilam sie na czekolade do picia z automatu, to się poruszyła wiecej. Nie wiem, inaczej ja czuję od wczoraj. Może sie odwróciła.
Oj tak bliźniaki to najlepsze rozwiązanie by było rach ciach i za jednym zamachem no za dwoma Bo czworaczkow to jednak nie życzę

India jadła po całym małym słoiku, normalnie o 13 obiadek, potem jak wstała to albo słoik deserku albo mm, zależy. a teraz już kilka dni wierci sie strasznie przy jedzeniue, jak uda mi sie wćisnąć jej to co najwyżej pól, rzadziej 3/4 słoiczka małego. ogolnie popołudniami marudna. może w koncu przyjdzie jakiś ząb i to od tego. mam nadzieje że chwilowe, chyba na kilka dni jej odpuszcze trochę i znów zaczniemy.

Wiki- sliczny brzuszek ;)
Marta - ja tez tak miałam w tej ostatniej ciąży .
Anka- śliczny tort ;)
India - [emoji849]ja tez nie tak jak Wiola :)
MalaMi - ale ci zazdroszczę ! Ja tylko czekam jak moj ogród bedzie uporządkowany i zrobie sobie tez warzywniak i posadzę co sie da mam duzo miejsca ;)
My dziś zakupy końcowe na chrzciny , śmialiśmy sie z mężem ze ładnie sie wykopaliśmy z tymi chrzcinami na ogrodzie No ale ubaw jest, modlę sie tylko o pogodę bo w kratkę cos ostatnio , jak bedzie lało to jestem w czarnej dupie [emoji3][emoji16][emoji38].... kupiłam balony kokardy obrusy talerze , i inne badziewia ;) lampiony itd ..
Dopiero powiesiłam pranie i siadłam przed tv [emoji27]
Jutro koszenie cd..
miłego wieczoru dziewuszki ;) [emoji42][emoji42][emoji42][emoji8][emoji8][emoji8]

Envoyé de mon iPhone en utilisant Forum BabyBoom

reklama
Ojj kiedyś chciałam bliźniaki ale chyba teraz nie dałabym rady ... Mamy małe mieszkanie więc i teraz będzie nam już ciasnawo a co dopiero z bliźniakami [emoji33]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry