reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A jak juz hurtowo wstawiacie fotki to i ja swoja wrzucę :) rosnie jak na drożdzach
sketch-1493671064242.png

Załączniki

• sketch-1493671064242.png
    sketch-1493671064242.png
    210 KB · Wyświetleń: 212
reklama
Wiki jaki śliczny zgrabny brzusio [emoji1] [emoji1]

Dora mojej koleżance też w ciąży na USG lekarz zobaczył że mała będzie miała coś z nerkami, tylko ja nastraszył a Nadia zdrowa 5-letnia dziś dziewczynka [emoji3] nigdy nic do tej pory z nerkami nie miała.

MalaMi hehe rozkoszna ale dziś coś ewidentnie jej było, taka maruda że szok. I dziś slinila się 3razy mocniej niż zawsze. Normalnie ciurkiem jej leciało. Wszystko jej nie pasowało. Teraz już śpi.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

dzien dobry
Violu to nasze Amelki zsynchronizowane z marudzeniem byly. w dzien malo co spala. duzo czesciej chciala cyca niz zawsze. dzis w nocy wstala na jedzenie. moze to zwiastun zblizajacej sie kupy bo kilka dni nie bylo. Mala wlasnie zjadla i mialysmy razem polezec no ale slysze juz z drugiego pokoju "mama" "mama"

Wiki dasz rade.
czy ta pogoda sie wkoncu poprawi???? kurde mamy maj a na dworze pogoda marcowa normanie. mam nadzieje ze do 20 sie ogarnie i bedzie ladnie na chrzciny

Hejka
MalaMi nie chce Cię dołować ale właśnie w dd TVN mówili że cały maj ma być brzydki, szary i bury [emoji20] [emoji20] ale oby akurat 20 był ładny i 28 chyba też są chrzciny nie??

My z Amelka ogarnelysny łazienkę, teraz zjem śniadanie, potem młoda mam dostanie i idziemy do miasta bo o 11 kumpela ma wejść na kawę. U nas też szaro ale chociaż nie pada i nie ma tego zimnego wiatru

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry