reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Teraz 4maja wiec już doczekać sie nie mogę :-)
Już bym chciała wiedzieć kto tam mi puka od środka.

Wiecie jaka miałam dziwna sytuacje? Dzwoniłam z dwa tyg wczesniej do babki która prowadzi żłobek niedaleko, ta mówi, że teraz miejsc już nie ma ale wkrótce maja dwoje dzieci odjeść wiec da mi znac. Kilka dni temu rozmawiam z moja koleżanka a ona mówi ze dała córeczkę do tego żłobka. Zatkało mnie. Koleżanka zapytała w samym żłobku czy są miejsca, no są. Wiec dzwonię do tej właścicielki raz drugi nie odbiera. Napisałam wiadomość. Cisza wiec dzień pózniej dzwonię ponownie - nie odbiera, napisałam kolejna wiadomość i cisza ... wtf? [emoji35][emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kulka, Zyciowa - help me please!
Zapisuje sie na tattoo iiiiii... jak im pokazalam co mniej wiecej chce to mi napisali, ze to min. 8 godz
Czy to sie da przezyc???

Ok, tylko problem co z Adką....
Nie wytrzyma pewnie tyle beze mnie
A ja myślałam, że maks 2-3 godz :-(

reklama
Marta gratuluję!
India może spróbuj dac jej mm z kleikiem łyżeczka moja tylko tak je a przecież jadła zawsze z butli a teraz w dzień nawet nie weźmie do buzi jedynie łyżeczka z kleikiem ryżowym i kukurydzianym

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry