reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ta lekarka tak mi to dziś tłumaczyła,że myślałam,że są te 5 w 1a teraz rzeczywiście czytam,że już nie ma. Już mi tak zamieszała w głowie,że już nic z tego nie wiem. Czyli jeśli chce 6 w 1 to kupuję szczepionkę w aptece na którą ona musi mi dać receptę tak? Jak się ta szczepionka nazywa ?

reklama
Kasia, zapytaj w przychodni, u nas sie nie kupuje samemu
Moze Wasza przychodnia ma zapas 5w1 i malo pacjentow na te szczepionki i dlatego Ci lekarka o nich wspominala?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No ja właśnie też mam biedronke bliżej niż rossmana i zawsze tam kupuje i nawet nie wiem o jakie chusteczki z rossmana wam chodzi za bardzo . ;p

My też szczepimy tymi refundowanymi szczepionkami; )

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu u mnie w przychodni nie przyjmują szczepionek kupionych samemu tylko kupuje sie u nich u lekarza. Bo boja sie tego jak szczepionki sa przechowywane itp a z przychodni to pewnosc przechowywania w lodówce i odpowiednich warunkach.

Ale wiem że gdzieniegdzie kupuje sie samemu bo czasem ludzie dzwonili i pytali o ceny szczepionek.

U mnie w przychodni cena 6w1 to 200zl lub teraz jakies nowe wrszly z innej firmy za 150zl ale my zdecydoealismy sie na te co są juz dluzej na rynku.

India ma rację co do 5w1, sa wycofywane.

Szczepienie jest po 6tyg, potem w 3miesiącu i na przełomie 4/5miesiaca. Potem jest darmowa mmr na roczek i znów platna 6w1 na półtora roku.

Jeżeli tobie lekarka powiedziała ze bedziesz musiała kupic to masz szanse znaleźć gdzie jest najtaniej i tam sobie zakupić.
Ta 6w1 to Infanrix hexa- podzwon po aptekach i popytaj o ceny i wtedy idź po receptę jak znajdziesz.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry