reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
To zdjecie sprzed kilku dni, po 2-3 godz jej zeszlo
I dzisiaj tez po dwoch lykach od razu takie placki czerwone w roznych miejscach na twarzy

Nie wiem co ma w skladzie, jestem w drodze do tesciowej. Nie wiem czy to rzeczywiscie bebiko, no bo taka natychmiastowa reakcja??? Moze od placzu? Ale nigdy tak od placzu jej sie nie robilo...
Jak dalam bebilon i tez ze dwa lyki wziela to tak nie bylo

3jvzej28158pdnea.png

Dziewczyny mam glupkowate pytanie. Ktoras z Was za nim zrobila test (jedna lub dwie) miala wysypke na dekolcie. Urodził sie chłopiec czy dziewczynka? Kurcze serio mi obojętne czy będzie Wiki czy Miki ale na tylku usiedziec nie mogę. Juz bym cos kupić chciala, bylam 2 dni temu i nic nie mam bo neutralnych rzeczy jest tak malo. Pol rodziny juz obstawia. Oni powariowali, ciotka z Niemiec juz na chrzciny sie wprasza. A gadanie teściowej ze urodzę duże dziecko na 100% tak mnie denerwuje, szczególnie że sama wazylam 2.15. No ale mniejsza o większość... tak sobie obijawy początkowe analuzuje i w ogóle. Tak mi sie smiac chce, ze jak mialam wysypke pomyslalam ciaza, a potem, ze musze sie w łeb walnac. Później o tym zapomniałam i czekalam na @. A później 2 krechy. A teraz juz połowa. Chyba przez ta pogodę za duzo leze i myślę bez sensu.

Moja szwagierka tez miala wysypke i niby dzoewczynka ma byc, ale to dopiero 15 tydzien, wiec ta dziewczynka to tak na 50%

3jvzej28158pdnea.png

India nie mam pojęcia czy to może byč taka szybka reakcja. Ale dziewczynka na wrześniówkach też miała kłopot z buzia i plamy i to podobno nie alergia.

Wiki hymmm ja stawiam na kobite:) nie pamietam czy miałam wysypke

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę India ale buzka czerwona. Nie umiem Ci powiedzieć czy to.moze byc reakcja na bebiko... tzn Filipa jak wysypalo po bebilonie to brzuch i twarz ale to taka czerwona kaszka. No ale to byla ogolnie alergia na bialko. A Ada przecież nie jest na nabial uczulona wiec może to na jakis skladnik w bebiko?? Przecież różne sklady są tych mlek i bebilon moze byc ok.

relgh371tsldyf8u.png

Do góry