reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Asia a w ktorym tygodniu jestes?Ja tez jestem z Bialegostoku i temu pytam jakos boje sie przedwczesnego porodu lub wlasnie ze nie bedzie miejsc w szpitalu oj dziekuje za odp
asia333podlasie
W 31 ☺ jestem po jednym poronieniu w 8 tyg. Powiem Ci ze jakas depresja mnie dopadla chyba temu ze moja gin nie pracuje w szpitalu mam problemy z nadcisnieniem i nie wiem jak bede rodzic czy bede mogla sn po drugie w ktorym szpitalu prywatnie nikt mnie nie wezmie z nadcisnieniem. Jakas taka niemoc mnie wziela wolalabym miec cos zaplanowane a mozesz mi powiedziec gdzie Ty rodzilas i jak to wygladalo? A i jeszcze dziewczyny pisza ze mialy i wybieraly polozna przed porodem tez cos takiego mialas? Pozdrawiam.☺ z Bialegostoku jestes?
India9
Hej, u mnie dzisiaj tez ciezki dzien. Ada strasznie marudna byla i malo spala. Ogladam master chefa i czuje, ze zaraz zasne....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
India9
dzwoneczek85
Ja rodzilam na Warszawskiej i bylam bardzo zadowolona i tez nie mialam lekarza prowadzacego tam. Dzien wczesniej mialam skurcze przepowiadajace i pojechalam do Gigantu a tam personel taki nie mily. Ja mieszkam 7 km od Bialegostoku.W 31 ☺ jestem po jednym poronieniu w 8 tyg. Powiem Ci ze jakas depresja mnie dopadla chyba temu ze moja gin nie pracuje w szpitalu mam problemy z nadcisnieniem i nie wiem jak bede rodzic czy bede mogla sn po drugie w ktorym szpitalu prywatnie nikt mnie nie wezmie z nadcisnieniem. Jakas taka niemoc mnie wziela wolalabym miec cos zaplanowane a mozesz mi powiedziec gdzie Ty rodzilas i jak to wygladalo? A i jeszcze dziewczyny pisza ze mialy i wybieraly polozna przed porodem tez cos takiego mialas? Pozdrawiam.☺ z Bialegostoku jestes?
asia333podlasie
A gdzie dokladnie? Ja dokladnie w Wasilkowie ☺ to chyba i ze mna bedzie tak ze trafie tam gdzie bedzie ostry dyzur. I co odeslali Cie z gigantu do domu ze skurczami? Oni mieli wtedy ostry dyzur?
viola150
Dziewczyny kilka zdjęć Wam wstawiam
Załączniki
reklama
OlaMagda09
Wiola pięknie wygladaliscie [emoji4][emoji259][emoji8]
To sie pochwał kulCia ?
To sie pochwał kulCia ?