reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jezu sorry ale miałam taki rejwach, że katastrofa. Mąż wrócił i w ogóle dzisiaj mu coś pyklo w plerach i oczywiście umierał. Masakra. Igi ciągle na rękach bo z podłogi nic nie widzi. Jedyne co go jara to ogórki kiszone.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
W 31 ☺ jestem po jednym poronieniu w 8 tyg. Powiem Ci ze jakas depresja mnie dopadla chyba temu ze moja gin nie pracuje w szpitalu mam problemy z nadcisnieniem i nie wiem jak bede rodzic czy bede mogla sn po drugie w ktorym szpitalu prywatnie nikt mnie nie wezmie z nadcisnieniem. Jakas taka niemoc mnie wziela wolalabym miec cos zaplanowane a mozesz mi powiedziec gdzie Ty rodzilas i jak to wygladalo? A i jeszcze dziewczyny pisza ze mialy i wybieraly polozna przed porodem tez cos takiego mialas? Pozdrawiam.☺ z Bialegostoku jestes?

W 31 ☺ jestem po jednym poronieniu w 8 tyg. Powiem Ci ze jakas depresja mnie dopadla chyba temu ze moja gin nie pracuje w szpitalu mam problemy z nadcisnieniem i nie wiem jak bede rodzic czy bede mogla sn po drugie w ktorym szpitalu prywatnie nikt mnie nie wezmie z nadcisnieniem. Jakas taka niemoc mnie wziela wolalabym miec cos zaplanowane a mozesz mi powiedziec gdzie Ty rodzilas i jak to wygladalo? A i jeszcze dziewczyny pisza ze mialy i wybieraly polozna przed porodem tez cos takiego mialas? Pozdrawiam.☺ z Bialegostoku jestes?
Ja rodzilam na Warszawskiej i bylam bardzo zadowolona i tez nie mialam lekarza prowadzacego tam. Dzien wczesniej mialam skurcze przepowiadajace i pojechalam do Gigantu a tam personel taki nie mily. Ja mieszkam 7 km od Bialegostoku.

A gdzie dokladnie? Ja dokladnie w Wasilkowie ☺ to chyba i ze mna bedzie tak ze trafie tam gdzie bedzie ostry dyzur. I co odeslali Cie z gigantu do domu ze skurczami? Oni mieli wtedy ostry dyzur?

Dziewczyny kilka zdjęć Wam wstawiam :)

DSC03431.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
DSC03436.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
DSC03465.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
DSC03489.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

Załączniki

• DSC03431.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC03431.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    78,7 KB · Wyświetleń: 254
  • DSC03436.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC03436.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    81,1 KB · Wyświetleń: 249
  • DSC03465.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC03465.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    77,2 KB · Wyświetleń: 249
  • DSC03489.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSC03489.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    74,5 KB · Wyświetleń: 247
Viola to już? Kurde nie zarejestrowalam z tego wszystkiego ;D jaka dama :)

A ja Igiemu (i sobie) sprawilam nowa spacerowke. :D

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Do góry