reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

OlaMagda nie wiem kiedy... poki co mały nie wie do czego łyżeczka służy hehe
a najpierw pewnie marchewka pojdzie w ruch ;) bo warzywa najpierw chce dac ;)

reklama
MalaMi / biedulko , u mnie to samo wszystko sama robie , tatuś tylko o moje dzieci buzi buzi i przed tv .... a o sprzątaniu mi nie mów , tez codziennie odkurzam i podłogi myje ...
Anka- osz cholera , skąd to? Bo nie spodkalam sie z tym ..
Kasia \ śliczna Ada ;)
Życiowa- A kiedy bedziesz rozszerzać dietę ? I co najpierw ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ola to tzw choroba brudnych rąk. Zaraziła się może od kogoś. Chociaż jak lekarz przejrzał jej kartę to powiedział że ona może to mieć od 2015 roku

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :-) nie wiem czy jutro będę miała chwilę zeby sie odezwac. Ogarniecie nas wszystkich na chrzciny to bedzie masakra :-) zaczynam sie denerwować jak Amelka zniesie Kościół, bo ona w miejscu na kolanach to juz nie posiedzi, woli jak sie z nia chodzi i obserwuje... mam nadzieję ze chociaż Filip będzie grzeczny.

Życiowa rzeczywiście co tej lekarce do tego czy jyz rozszerzac diete czy nie. Rozumiem gdyby Tymi mial juz pół roku to moglaby proponowac. Ja tez sie nie śpieszę, może w najblizszych dniach podam jej kilka dni soczku z marchewki na sprobowanie.

Anka najważniejsze ze juz wiecie co jest, teraz lekarstwa pomoga, oby z kupą juz bylo dobrze.

Dobranoc dziewczyny :-)

relgh371tsldyf8u.png

Chyba zaczęły się skutki uboczne...
Po 20 minutach spania wstała z takim suchym kaszlem jakby krtaniowym do tego beka i pierdzi. Także w nocy nie pospimy

To raczej nie są skutki leku ma pasożyta.
Tosia normalnie jak kaszle to tak jakby szczekala. Na razie udało nam się pospac 2 godziny a jest po 5. Teraz zasnela a ja się boję zasnąć, wolę mieć ją na oku.
Rano szukam lekarza...

Ania - biedulka Tosia :-( i co nowego rano ???
Ja wczoraj do 1h w nocy oglądałam 2 ostatnie odcinki przyjaciółek na ipla i beczalam jak dziecko [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Jestem niewyspana ....
A dziś mam pełno roboty ...
Milena juz w pełnej formie [emoji3][emoji1320]...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

India no nie widać po niej choroby poza katarem. Dałam jej to co miałam i to co lekarz przepisał i już poszła spać.
Naraz jeszcze włączę nawilżacz no i mam nadzieję że ta noc będzie spokojniejsza.
Takiego kaszlu jak miała w nocy nie słyszałam nigdy w życiu. Jakby pies szczekal w studni. Oby go już nigdy nie miała.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry