reklama
India9
Fanka BB :)
W samo poludnie ;-) czekamy :-)India o 12 mam
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Ja jestem Aneta.
Kiedys sie tu forumowo przedstawialysmy ;-)
Szelagowska jest spoko [emoji106]
Kiedys sie tu forumowo przedstawialysmy ;-)
Szelagowska jest spoko [emoji106]
viola150
Kulcia super mieszkanko, najważniejsze ze jestescie zadowoleni :-)
Dora dziękuję :-)
Powiem Ci że ja tez gubie sie w imionach, wiem ze sie przedstawialysmy ale jak sie imion nie uzywa tylko pseudonimy to głowy nie wchodzą :-)
Z fb mam tak jak życiowa, lubie popodgladac czasem kogoś jak ma publiczne konto. Ja mam tylko dla znajomych. :-)
Kasia ostatnia noc z brzusiem - oj bedzie Ci brakowało go [emoji3] ale w końcu Ada bedzie na świecie :-)
Dora dziękuję :-)
Powiem Ci że ja tez gubie sie w imionach, wiem ze sie przedstawialysmy ale jak sie imion nie uzywa tylko pseudonimy to głowy nie wchodzą :-)
Z fb mam tak jak życiowa, lubie popodgladac czasem kogoś jak ma publiczne konto. Ja mam tylko dla znajomych. :-)
Kasia ostatnia noc z brzusiem - oj bedzie Ci brakowało go [emoji3] ale w końcu Ada bedzie na świecie :-)
reklama
OlaMagda09
Tak kasienko jeszcE pare godzin [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji2][emoji2][emoji2]
Ja sie obudziłam bo taki wiatr jak w Kalifornii [emoji53] , otworzył mi rolete i sie obudziłam , jest 4h rano ... reszta smacznie śpi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie obudziłam bo taki wiatr jak w Kalifornii [emoji53] , otworzył mi rolete i sie obudziłam , jest 4h rano ... reszta smacznie śpi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom