reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My z M obejrzeliśmy jakiś film o łowcach czarownic i on śpi, a ja nie obrzydliwe sceny były
Ledwie kanapkę przełknęłam podczas oglądania kilka razy oczy zasłaniałam.
Chyba sobie Szelągowską strzelę do snu.

Kulcia super mieszkanko, najważniejsze ze jestescie zadowoleni :-)

Dora dziękuję :-)
Powiem Ci że ja tez gubie sie w imionach, wiem ze sie przedstawialysmy ale jak sie imion nie uzywa tylko pseudonimy to głowy nie wchodzą :-)
Z fb mam tak jak życiowa, lubie popodgladac czasem kogoś jak ma publiczne konto. Ja mam tylko dla znajomych. :-)

Kasia ostatnia noc z brzusiem - oj bedzie Ci brakowało go [emoji3] ale w końcu Ada bedzie na świecie :-)

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Tak kasienko jeszcE pare godzin [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji2][emoji2][emoji2]
Ja sie obudziłam bo taki wiatr jak w Kalifornii [emoji53] , otworzył mi rolete i sie obudziłam , jest 4h rano ... reszta smacznie śpi

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry