reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Super kulCia ;)
Facebook jak Facebook , u mnie juz coraz mniej ludzi cokolwiek daje , ani dzieci zdjęc ani nic , nudne sie zrobiło , stare, ja mam tylko Facebook dlatego by mieć kontakt z rodzina dalsza i koleżankami z polski , lepszy jest snapchat ;)
Zaakceptowałam cie Anetka :)
Kasia trzymamy kciuki [emoji1360][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale snapa mam chociaż ;)
Nie wiem jakoś do fb nie mogę się przekonać... Miałam kiedyś nk i jakoś mnie ten klimat wstawiania zdjęć, które mogą wszyscy oglądać nie przekonał. Moja znajoma wstawiła nasze zdj z wakacji, na którym byłam w bikini i się komentarze od pacjentów posypały ;) bo to znajomy znajomego każdego można wytropić...

Można zablokować profil. [emoji14]

atdctrd8ammce1aq.png

Nawwt przed znajomymi [emoji14]
Ja tam lubię... mam cos z podgladacza [emoji14] sama dla obcych mam poblokowane... nie kazdy moze mnie oznaczyć itp ale sama czasami wlaze na jakies profile i sobie poogladam czy fajnych facetów czy coś [emoji14]

reklama
Do góry