reklama
OlaMagda09
Fanka BB :)
KasiaMartsia- nie przyjmuj sie , jedynie sie możesz przejmować ze sie z męzem pokłóciłas , pogodzicie sie ;-)
Ale robicie smaki ( pączki , faworki ) a tu we Francji jest tłusty wtorek ten przyszły
Dorcia - studniówka ;-)
Dzwoneczku - i co z Zuziaą ? Wiedza z czego to ? Jak badania ?
Wiki - ja tak miałam z 15 chyba tetrowych mama mi kupiła w Polsce
Ale fajnie macie z tym karmieniem ja pamietam jak moją Julię karmiłam to jak zęby juz 2 miała to bolało a te górne masakra :-/
Kasia - u mnie tez rano wiało i chmury siwe i teraz wszystko poszło , wysłałam do was lol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale robicie smaki ( pączki , faworki ) a tu we Francji jest tłusty wtorek ten przyszły
Dorcia - studniówka ;-)
Dzwoneczku - i co z Zuziaą ? Wiedza z czego to ? Jak badania ?
Wiki - ja tak miałam z 15 chyba tetrowych mama mi kupiła w Polsce
Ale fajnie macie z tym karmieniem ja pamietam jak moją Julię karmiłam to jak zęby juz 2 miała to bolało a te górne masakra :-/
Kasia - u mnie tez rano wiało i chmury siwe i teraz wszystko poszło , wysłałam do was lol
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
KasiaMarysia23
India9
OlaMagda09
KasiaMarysia23
reklama
viola150
Ten różowy akurat cally frotte, to jest ten wiekszy. A ten mniejszy ma od strony którą wycieram delikatną bawełnę, a od zewnetrznej frotte.
Amelka lubi zrobic sobie siusiu zaraz po kapaniu [emoji6] wiec u mnie ręczniki co chwila na zmianę :-)
Amelka lubi zrobic sobie siusiu zaraz po kapaniu [emoji6] wiec u mnie ręczniki co chwila na zmianę :-)