reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry :)
Viola oby Amelcia nie rozchorowała się bardziej
Jeju nie wyspałam się, co chwilę się budziłam masakra i na dodatek mi zimno wyskoczyło :/ a tak dawno już nie miałam

reklama
Viola :(
India u nas pewnie można zapomnieć bo od razu zniknie wszystko hehe

atdctrd8ammce1aq.png
No my pojedziemy przed 12 chyba, wiec tez specjalnie nie zakladam, ze na pewno cos bedzie

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Anna, hej :-) a jak sie czujesz?
Pokaz nam coreczke :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
A dziękuję, ja w sumie od początku (czyli od czasu jak ujrzałam córcie) czuje się zajebiscie [emoji4] po mału normuje mi się "podwozie" karmimy się cycem, ale Mala wisi na nim od kilku dni non stop [emoji53]położna mówi, że w 3 tyg to normalne... Zobaczymy dziś ile przybrała na wadze
Nuska gratulacje, Jasiu witaj!!!

[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :) Mam nadzieje,że zaczynam dziś ostatni tydzień w dwupaku. Nie wiem o co chodzi ale w nocy 3 razy wymiotowałam. Nic dziwnego w sumie nie zjadłam więc nie wiem skąd to :(

Piękna Amelcia :) Super Anju ,że wróciłaś i,że tak dobrze się czujesz :)

Życiowa ja też się sama rozliczam przez stronę Ministerstwa Finansów ale Twój przypadek dla mnie zbyt skomplikowany więc nie pomoge niestety :p

reklama
Kasiu no właśnie pierwszy raz sama mam dylemat rozliczeniowy bo to zawsze ja wszystkich rozliczakam hihi

Na Tymka masz ulgi tyle ile miesięcy już był na tym świecie w tamtym roku. Jak ja rozliczam się przez program to tam sa do zaznaczenia miesiące a nie ogólnie cały rok. I chyba miesiąc w którym się urodził też się wlicza. Ale to tylko takie moje przypuszczenia :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry