reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzien dobry.

Życiowa zrob dwie kawy pliss...

India dzieki;) nie snilo Ci się.
Ja nie mam juz uczulenia.

Magda dzis o 7 wstała[emoji19]
Wzięłam ją do siebie

Zaspanaa
1487572078-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. A ja stoję w kolejce w przychodni zeby zarejestrowac małą. Od wczoraj popoludnia tak kaszle, brzydko, mokro jakby nie mogla odkrztusic. Noc przespala ladnie, o 6 jak ja karmilam to jak oddychala to tak charczala. Wole to sprawdzic zeby nie zeszło na oskrzela.

Ja juz z pitów rozliczona :-) teraz rozliczam rodzinkę

relgh371tsldyf8u.png

Violcia jakbym dostala ten pit wczesniej to tez juz pewnie bym byla rozlicona... chociaz w tym roku to nie wiem czy mi sie uda... bo umowe mialam do listopada... wiec nie wiem jak sie roliczyc i co ulga na dzieci... 11mcy odliczyc na Marysie a Tymek? Czy jesli w grudniu bralam macierynski to zus nie powinien mi pita wyslac tez? Za ten jeden miesiac? I czy wtedy calego roku n Marysie nie odpisuje a na Tymka 3 mcy? Chyba sie nie polapie sam teraz... :(

Dzień dobry.
Kurde a my jeszcze nie mamy pitow. Zaraz powinien przyjść zwrot a my nawet jeszvze nie mamy się z czego rozliczyć

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola- biedna Amelka, dobrze ze poszłaś do lekarza , napisz co i jak pózniej ....
Marysia- sliczne jesteście
U mnie Milena trze oczy a kota nie mam, Aha i znowu zaczęła tak piszczeć ze masakra , wczoraj mieliśmy gości , teściowie i jedzna siostra meza z mężam , to Milena piszczała cale popołudnie ...
Dziś mam tyle roboty ze masakra :-)
Miłego dnia dziewczynki :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jeszcze nie dostalam PITa, a chcialabym sie rozliczyc :-/

Marysiu, sliczny obrazek :-)

Viola, daj znac co lekarz powie. Biedna Amelka.

Kawa! Gdzie jest moja kawaaaaa?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry