reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A ja mieszkam kolo strazy i oni wynajmuja,sale na imprezy. I dzis byla jakas masakra, co chwilę krzyki, bili sie nam pod oknami. W koncu o 6 przyjechała policja, zgarnęła jakiegos faceta w kajdankach - sasiadom cos z autem zrobili, widziałam przez okno. Nasze tez stoja pod domem, za każdym razem sie boimy ze cos sie stanie naszym. Musimy je na ogród zacząć wprowadzać. Ja nie rozumiem jak ludzie młodzi moga sie tak zachowywać

relgh371tsldyf8u.png

reklama
India moj nigdy nie pamieta ale zla nie jestem ...

A smoczek nie dawał rady? Ja kamię 18.30 potem 21 i dopiero po 1

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak spi ze mna to budzi sie co 2,5 godz. Jak sama to potrafi i godzine po karmieniu, ale odkladanie czasem trwa ponad godzine.
Smoczek nie daje rady

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka, nie pisz takich rzeczy :p grzeszysz!

Nuska, to troche potrwa, nie wiem czy nie lepiej na regularne ppczekac. Ale trzymam kciuki kochana, zeby bylo lekko i przyjemnie ;-) jak tylko sie da.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India biedna jestes z tym karmieniem.

Viola ja bym chyba worowadzala auto w inprezowe dni. Dobrze ze ktos wezwal policje szkoda ze tak pozno.

Nuska powodzenia! Szybkiego i latwego porodu. Czekamy na Jasia :)

Do góry