reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa na jakiej zasadzie jest ta bluza?

Dora dzieki za opis. Czyli jak moja chce siadać podnosi głowe to nie wolno jej pomagać tak? U lekarza jak byłam to ją doktorka za raczki podciagała[emoji33]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiMarysia Ale co? No dziecko w chuście możesz nosić w niej i jest mi ciepło. Na wiosnę nie będę musiała to ubierać grubo bo będzie miał warstwę bluzy i nie będzie mu podwiewac czy coś :)

Kulcia- sama juz nie wiem jak z tu siedzeniem , córka mi siedziała sama na 6,5miesiaca , a syn juz na 5 miesięcy , Milena ma 5 miesięcy w niedziele ale do siadania jescze daleko , podnosi sie tylko do połowy a z boku to umie tak na boku jedna ręka sie podeprzeć .
KasiaMarysia - ja mam z tej firmy maść i krem na krostki czy odparzenia i jest zajebisty z apteki .
Anka- a gaviscon na zgagę jest poprostu nie do pobicia cała ciaze miałam w torebce :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ada przepiękna :-)
MalaMi - zgadzam siedź kulcią. Ja bym odrazu uciekała na wynajem .
Życiowa - super bluza , jakbym widziała taka 3 miesiace temu to odrazu bym kupiła , bo myśle ze to max do 5 miesiąca , na zdjęciu widac Że dzidzius maluśki , Milene mi juz ciężko w nosidle :-/ taka kluska .

OlaMagda to na zdjęciu to lalka.

I dlatego uwielbiam chusty... nie czuć ciężaru dziecka ;)
A nasz klusek już 7kg waży ;)

Dora Igi się buja w przód i tył ale nie na czworakach ale wiem , że tak to powinno być. Sięga rękami po zabawki na brzuchu, pelza i przewraca się na brzuch z pleców i odwrotnie. Zjada stopy. Chyba tyle :)

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Życiowa - widze ze lala ;-) ale na przykład dali maluśką ;-)
Moja klucha 8kg

KulCia. - to uwielbiam , moja zjada stopy od tygodnia ma odkrycie hahaha

Do góry