reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
O jednak nie, przepraszam, że zapomniałam o Tobie. Zasugerowałam sie tabelka :-)Ja tez chętnie sam się zapisać w tabelce jeśli pozwolicie [emoji5] Leeleeth, 37, ciąża 4, tp 10.09.2017 [emoji5]
Wiiktoriiaaa
Tak w terminie to pewnie ciezko. I chyba bym nie chciala. Dla mnie to zle daty jak dzien i miesiac jest ten sam. Troche zla jestem że na genetycznych nie zapytałam o termin jak sie kształtuje na chwile obecną. Tak późno juz było ze zapomniałam.
Jak ja urodze to Wasze szkraby juz takie duze beda ;-)
Życiowa
Wiiktoriiaaa
O jest faktycznie 2 sierpien :-o
dora032
O to maluszek goni i pięknie rośnie.O jest faktycznie 2 sierpien :-o
Ja też myślę, że w ten dzień dziecka się nie wstrzelimy ale też bym nie chciała niech ma więcej okazjii do imprezowania
dora032
Faktycznie na forum przewaga panienek i jakie równe 53cm, a u mnie wśród znajomych i w rodzinie same chłopy
Teraz jedna koleżanka i moja kuzynka w ciąży i jeszcze nie wiadomo jaka płeć. Koleżanka mówi, że czuje, że chłopak a kuzynka bardzo by dziewczynkę chciała...bo małego synka ma ....zobaczymy
Teraz jedna koleżanka i moja kuzynka w ciąży i jeszcze nie wiadomo jaka płeć. Koleżanka mówi, że czuje, że chłopak a kuzynka bardzo by dziewczynkę chciała...bo małego synka ma ....zobaczymy
Wiiktoriiaaa
Tez jestem ciekawa, moze Anna nie mogła napisać.
Dora ja tez czułam ze chlopak, każdy tak mi mowi a lekarz powiedzial ze na jego oko to dziewczynka bedzie ale te 2 tyg trzeba poczekac. Jak by byl syn to chyba jednak Adam:
Dora ja tez czułam ze chlopak, każdy tak mi mowi a lekarz powiedzial ze na jego oko to dziewczynka bedzie ale te 2 tyg trzeba poczekac. Jak by byl syn to chyba jednak Adam:
reklama
India9
Adas to sliczne imie :-)
Tez mysle o Annie, czy sie udalo wywolac
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mysle o Annie, czy sie udalo wywolac
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom