reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tez chętnie sam się zapisać w tabelce jeśli pozwolicie [emoji5] Leeleeth, 37, ciąża 4, tp 10.09.2017 [emoji5]

f2w3rjjgpsehityp.png
O jednak nie, przepraszam, że zapomniałam o Tobie. Zasugerowałam sie tabelka :-)

Wiki jakbyś idealnie w terminie urodziła to będzie mega bo równo rok minie od pierwszego porodu na forum hihi

Tak w terminie to pewnie ciezko. I chyba bym nie chciala. Dla mnie to zle daty jak dzien i miesiac jest ten sam. Troche zla jestem że na genetycznych nie zapytałam o termin jak sie kształtuje na chwile obecną. Tak późno juz było ze zapomniałam.

Jak ja urodze to Wasze szkraby juz takie duze beda ;-)

Nooo Ignaś będzie miał roczek! A nie dostałaś opisu badania? Ja jak chodziłam na te ważne usg co sa trzy to dostawalam po 2 kartki a4 opisu. Wszystkie narządy kości serce itp. Czy prawidłowo rowinięte czy prawidłowo działa itd... I tam też były terminy z om i z usg .

India, Życiowa super mamuśki Pięknie wyglądacie z maluszkami :)

Myślicie, że u Anny jakiś postęp? Cały czas o niej myślę... Może już kolejna kruszynka na świecie jest ;)

Faktycznie na forum przewaga panienek i jakie równe 53cm, a u mnie wśród znajomych i w rodzinie same chłopy ;)
Teraz jedna koleżanka i moja kuzynka w ciąży i jeszcze nie wiadomo jaka płeć. Koleżanka mówi, że czuje, że chłopak a kuzynka bardzo by dziewczynkę chciała...bo małego synka ma ....zobaczymy

reklama
Do góry