reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola u mnie bez zmian, czyli co jakis czas cos tam mnie zakuje, troche mnie zemdli a poza tym nic sie nie dzieje
Do soboty jeszcze tyle czasu jejku juz nie moge sie doczekać

Za chwilę walę tynki, jejku jak nie lubie tego marketingowego "święta" ja np wolałabym dostac kwiaty od męża 26 czerwca a nie akurat 14 lutego :) My w ogóle oboje jestesmy mało romantyczni...w tamtym roku mój Z na kolacje walentynkową przygotował parówki z serem i namalował serduszko z ketchupu hahaha. Tak jak i nasz ślub był mało romantyczny, żadnych białych gołębi, balonów i serpentyn, moja kuzynka powiedziała ze nasze wesele było takie jakieś zwyczajne hehe Ja w ogóle go nie chciałam więc niech się cieszą ze pobalowali na nim bo ja akurat nie mogłam bo byłam miesiąc po szpitalu i miałam zakaz

reklama
Całe szczęście , że już się nie czuje jak w 7 tygodniu bo wtedy byłam okropnie osłabiona , wymiotowalam jak dzika, i nie mogłam wysiedziec.
Kulka nie strasz bo ja zaraz zaczynam 7 tydzień i nie mam ochoty ani czasu siedzieć nad kiblem albo lezeć całe dnie w łózku

Hej laski ☺ widziałam dobre wieści z rana☺
Minka trzymam kciuki żeby to było to☺
I za Was wszystkie trzymam kciuki :D

Jutro chyba wywołam wojne domową bo ide na permanentne brwi a nic mój M nic nie wie o tym. Zastanawiałam się żeby mu powiedzieć ale dowie się po fakcie☺
Mama dziś była i kosmetyczka powiedziała że skoro rodzinnie do niej idziemy to da nam rabat o 50 zł i ewentualne 2 poprawki darmowe będą ☺

Walentynkami to chyba bardziej się jarają dzieci z gim i podstawówki no chgba że ktoś jest mega romantyczny :D

reklama
Do góry