reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India od rodzinnego pewnie dostaniesz jakąś maść ze sterydem albo jakąś robiona. A do dermatologa na nfz pewnie dlugie kolejki??

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

reklama
I
A wiecie co mnie sie dzieje? Moje cialo sie przestalo goic, wszystkie rany sie paskudza i wygojenie zajmuje kilka.tygodni.... Czego mi brak? Witaminy K???

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Za gojenie odp. Wit K i A Bierzesz jakieś witaminy ?

Hej Aniu :) Ja Cię w prawdzie nie znam ale też Cię witam ponownie :)
Kurde dziewczyny czy to jest normalne ze brzuch się tak bardzo napina? Chwile pochodze i juz jest masakra muszę się kłaść albo siadać :/
U mnie w rodzinie tez plaga chorób dlatego nie wychylam nosa z domu :) Taki sezon chyba,wracajcie do zdrowia! :)

Kasia magnez bierzesz? Moj się napinał często a odkąd ten magnez zaczęłam brać to jest o niebo lepiej

KasiaMarysia zapomniałam o dermaveel. Tak u nas go często zapisywał dermatolog, jest bez recepty :) a podobno bardzo dobry, przy azs i suchej skórze.

Dora biore magnez. Nawet od dwóch tygodni mam zwiększoną dawkę. Nie wiem może teraz jak ten brzuch juz taki większy to tak po prostu jest :) Nie wiem na ile to normalne

reklama
Kasia Witaj ponownie :-) fajnie ze wrocilyscie ;-) w sumie to ja sama wróciłam miesiąc temu.

Tak Aniu wyszlo, po zmianie pracy, wizji na zycie i do tego miesiac z tymi tabletkami co kiedys zaczęłam. I niespodziewanie calkowicie ciąża :-)
Mam nadzieję że Wam tez się uda, życzę Ci tego bardzo. W okresach miałyśmy podobnie to moze z ciąża tez nie będzie takiej duzej roznicy. I oby :-)

Zyciowa maskotka super :-)

Co do chorób to w takie mrozy chyba wszędzie ludzie chorują. Mnie tez chce zlapac ale sie nie daje. Do pracy chodze jak sniegowy balwan w 3 bluzach.

Do góry