reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Hej kochane :) Ja dopiero dziś dołączam poświatecznie bo dopiero dziś rano rodzinka się rozjechała. Troche gwaru było ale to moje najlepsze święta od lat :)
Tez objadlam się jak nie wiem ale co najlepsze zanikła mi zgaga. Wczesniej codziennie miałam taka ze myslalam ze mi się przełyk zapali a teraz namieszałam tego wszystkiego i nic. Ale juz oczywiście się naczytalam ze zgaga zanika jak dziecko się obniża no ale u mnie to chyba za wczas jeszcze na to no nie?
Ale spedzilismy te święta nie tylko przy stole. Byliśmy w aqua parku,spacery i rajd po krakowskich szopkach :)

Hej kochane :) Ja dopiero dziś dołączam poświatecznie bo dopiero dziś rano rodzinka się rozjechała. Troche gwaru było ale to moje najlepsze święta od lat :)
Tez objadlam się jak nie wiem ale co najlepsze zanikła mi zgaga. Wczesniej codziennie miałam taka ze myslalam ze mi się przełyk zapali a teraz namieszałam tego wszystkiego i nic. Ale juz oczywiście się naczytalam ze zgaga zanika jak dziecko się obniża no ale u mnie to chyba za wczas jeszcze na to no nie?
Ale spedzilismy te święta nie tylko przy stole. Byliśmy w aqua parku,spacery i rajd po krakowskich szopkach :)
To wesołe swieta miałaś :-)

Ja właśnie wrocilam. Zaraz poszłam do lazienki sprawdzic czy wszystko ok i odpukac jest ok :-)

1482941056755.jpg

Są gorsze niż dwa tygodnie temu

Załączniki

• 1482941056755.jpg
    1482941056755.jpg
    78,7 KB · Wyświetleń: 204
Nie biorę. Dwa tygodnie temu lekarz olal moje wyniki a w szpitalu nie byłam na "to" wiec tez się nie zainteresowali.
Dziś odebrałam wypis ze szpitala i tylko się zgadza imię i nazwisko i leki a reszta to ściema. Jakieś bóle podbrzusza i plamienia....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

oj Aniu ale masz przeboje z tym lekarzem. kiedy idziesz do tej ginki co z Tosia chodzilas?
wiki a ktory tydzien?
ja sie chyba przyzwyxzailam do zgagi....
ukladam body wg rozmiarow bo mialam poprostu poprasowane i poskladane. dzis skonczylam bodziaki prasowac to mozna to ogarnac. masakra ile tego jest...... od 50 do 74 mam 64 szt. z czego najwoecej 50-62/68 masakra jakas

aaa wlasnie nie pisalam wam ze od kilku dni mam corac czesciej skurcze przepowiadajace. no i jak wstaje albo chodze to ciagnie mnie dol brzucha..... jak wyglada czop? w drugi dzien swiat (sorki za sczegoly) mialam mega galeretowaty sluz i tak kilka razy w ciagu dwoch dni

reklama
to dobrze Aniu. ja w pon jade do swojego gina po zwolnienie bo mam do konca roku i po recepte na luteine bo mi sie konczy a wizyta dopiero 9.02

Do góry